betshop

Μεγάλο παιχνίδι στο “Diego Armando Maradona” με τη Νάπολι να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και η Betshop προσφέρει ευρεία γκάμα αγορών για το συγκεκριμένο ματς.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, η Νάπολι θέλει να αξιοποιήσει την έδρα της ιδανικά με στόχο το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, δεν βρίσκεται ωστόσο στην καλύτερη της κατάσταση. Προβλημάτισε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κόντρα στην Κάλιαρι, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική της ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 3η θέση και στο -2 από την κορυφή. 

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα βρίσκει τα πατήματα της και διανύει καλύτερη περίοδο από τη σημερινή της αντίπαλο. Διέλυσε με 4-1 εκτός έδρας τη Βαλένθια την προηγούμενη αγωνιστική, έχει κερδίσει τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Στην Betshop ο άσσος βρίσκεται στο 2.87, η ισοπαλία στο 3.55 και το “διπλό” στο 2.70

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop