betshop

24η Αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ με την Τότεναμ να υποδέχεται τη Σαουθάμπτον και η Betshop διαθέτει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

Το εμπόδιο της Μπράιτον και με καλή εμφάνιση κατάφερε να ξεπεράσει στο Κύπελλο η Τότεναμ, που πανηγύρισε τη νίκη – πρόκριση με 3-1. Στο πρωτάθλημα δεν τα κατάφερε κόντρα στην Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί εννέα αναμετρήσεων που έτρεχε στην Πρέμιερ Λιγκ. Βρίσκεται στην 7η θέση και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει ιδανικά την έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα 4/5 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα. 

Από την πλευρά της η Σαουθάμπτον βρίσκεται στη 12η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, κατάφερε δύσκολα να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, επικρατώντας με 2-1 της Κόβεντρι στην παράταση. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Σίτι (1-1) αλλά και η ήττα από τη Γουλβς (3-1). Υπάρχει φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση και δεν είναι άλλο από την Τότεναμ, με τον άσσο να βρίσκεται στο 1.61, στο 4.20 η ισοπαλία και στο 5,50 το “διπλό”. 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop