Στην έδρα της Σαουθάμπτον δοκιμάζεται η Τότεναμ για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και εσείς μπορείτε να βρείτε στην Betshop πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

Με μια σπουδαία νίκη έφυγε την προηγούμενη αγωνιστική από την έδρα της Γουέστ Χαμ η Σαουθάμπτον, καθώς επικράτησε με 3-2 των “σφυριών”. Ένα αποτέλεσμα που είχε ανάγκη, καθώς έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί έξι αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα, όπου μετρούσε τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Βρίσκεται στη 14η θέση και στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη. 

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, η Τότεναμ έφτασε την προηγούμενη αγωνιστική στη νίκη με 3-0. Προηγήθηκε η νίκη – πρόκριση στο Λιγκ Καπ κόντρα στη Γουέστ Χαμ, συνολικά παραμένει αήττητη στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στην 5η θέση μετά το πέρασμα 16 αγωνιστικών. Έχει σήμερα το προβάδισμα νίκης με το “διπλό” να βρίσκεται στο 2,12 στην Betshop, ο άσσος παίζει στο 3,49, ενώ η ισοπαλία στο 3,56.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop