betshop

Μεγάλο παιχνίδι στο “Σάντσεθ Πιθχουάν”, με τη Σεβίλλη να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν και εσείς μπορείτε να βρείτε στην Betshop πλήθος αγορών για το συγκεκριμένο ματς.

Δύο ομάδες που βρίσκονται σε διαφορετικό μομέντουμ, η Σεβίλλη πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και συμπλήρωσε τρία παιχνίδια αήττητη. Βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης, στο -6 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας παιχνίδι λιγότερο. Θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της, όπου έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία ματς. 

Από την άλλη η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε επιτέλους νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς έστω και δύσκολα επικράτησε με 3-2 της Έλτσε εντός έδρας. Έβαλε έτσι τέλος στο αρνητικό σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στην 7η θέση. Μοιρασμένο το σετ αποδόσεων για το συγκεκριμένο ματς, με τον άσσο να προσφέρεται στο 2,49 στην Betshop, ενώ το “διπλό” βρίσκεται στο 2,95. Το ενδεχόμενο να λήξει ισόπαλο το ματς βρίσκεται στο 3,34.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop