Στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής στην Serie A, η Σπαλ φιλοξενεί τη Τζένοα (21:45) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 574+ αγορές!

Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Σπαλ, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Λεονάρντο Σέμπλιτσι φιλοξενήθηκε από την Ουντινέζε, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και τη μεταξύ τους “λευκή” ισοπαλία. Σημειώθηκε Under 2.5 στα επτά τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει δυο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας πανηγυτίσει μια νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα εξ αυτών (1-1-2).

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Τζένοα, όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Τιάγκο Μότα φιλοξενήθηκε από τη Νάπολι, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και τη μεταξύ τους “λευκή” ισοπαλία. Σημειώθηκε Over 2.5 στα έξι από τα επτά τελευταία της παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει στις τέσσερις από τις έξι συνολικά εξόδους της.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop