betshop

Γκρέμιο και Φλουμινένσε μάχονται για τη 31η αγωνιστική της Α’ Βραζιλίας και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πληθώρα στοιχημάτων!

Διαδοχικές ήττες έχει η Γκρέμιο και συγκεκριμένα τέσσερις στον αριθμό με πιο πρόσφατη εκτός έδρας από την Ιντερνασιονάλ με 1-0. Ήταν αγώνας με λίγες φάσεις, αλλά μεγάλες κόντρες. Λύγισαν οι φιλοξενούμενοι λίγο πριν το ημίχρονο της αναμέτρησης με τους αντιπάλους να παραβιάζουν την εστία τους στο 40΄. Στο τέλος του αγώνα ένας παίκτης από κάθε ομάδα δέχτηκε κόκκινη, λόγω διαπληκτισμού. Δεν κατάφεραν το κάτι παραπάνω στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα να πέσουν στην κατάταξη βαθμολογίας ακόμη περισσότερο ως την προτελευταία θέση, μετρώντας 26 πόντους.

Νίκη ήρθε για την Φλουμινένσε κόντρα στην Σπορ Ρεσίφε με 1-0 εντός έδρας, ανεβάζοντάς τη στην όγδοη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας 42 πόντους συγκομιδή. Μπήκε προσεκτικά κρατώντας το ματς σε χαμηλό τέμπο στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα πέτυχε το νικητήριο τέρμα ξαφνιάζοντας τους αντιπάλους με σκόρερ τον Μπρας (90+6΄).

Όπως φαίνεται από τις αποδόσεις της betshop, περισσότερες πιθανότητες επικράτησης στο ματς έχει η Γκρέμιο. Ειδικότερα, ο άσος βρίσκεται στο 2.17, η ισοπαλία στο 3.13, και το διπλό στο 3.59.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop