betshop

Η Βοσνία-Ερζεγοβίνη υποδέχεται τη Φινλανδία για τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πληθώρα στοιχημάτων!

Αήττητη παραμένει στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για τα προκριματικά Μουντιάλ η Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Ο απολογισμός της σε αυτό το διάστημα είναι μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Έρχεται από “Χ” που σημείωσε εκτός έδρας με αντίπαλο την Ουκρανία (1-1). Ήταν πιο νωθρή στο πρώτο μέρος, δεχόμενη τέρμα με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου. Ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να βρει δίχτυα στο 77′ με τον Αχμεντχόντζιτς. Στην κατάταξη του ομίλου είναι στην τέταρτη θέση με 7 πόντους.

Έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες, με Γαλλία (2-0 εκτός) και Ουκρανία (1-2 εντός) η Φινλανδία πήρε και πάλι νίκη, κόντρα στο Καζακστάν εκτός έδρας και σκορ 0-2. Το τρίποντο ήρθε δίκαια και χωρίς να απειληθούν οι φιλοξενούμενοι. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Πούκι, που πέτυχε και τα δύο τέρματα, σκοράροντας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (45′) και μετά στην αρχή του δεύτερου (48′). Στην τρίτη θέση του ομίλου έχει φτάσει, με συγκομιδή 8 βαθμούς.

Με βάση τις αποδόσεις της betshop, προβάδισμα νίκης έχει η Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Ειδικότερα, ο άσος βρίσκεται στο 2.04, η ισοπαλία στο 3.35, και το διπλό στο 3.82.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop