betshop

6η και τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με την Άιντραχτ να δοκιμάζεται στην έδρα της αδιάφορης Φενερμπαχτσέ και στην Betshop μπορείτε να βρείτε πλήθος από αγορές και ειδικά στοιχήματα για το συγκεκριμένο ματς. 

Αναμέτρηση για τον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, η Φενερμπαχτσέ μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών βρίσκεται στην 3η θέση του γκρουπ, έχοντας συγκεντρώσει πέντε βαθμούς και έχει τεθεί εκτός διοργάνωσης. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε με 4-0 της Ρίζεσπορ εντός έδρας, παραμένει αήττητη στα 5/6 τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις, ενώ στη Super Lig Τουρκίας βρίσκεται στην 3η θέση μετά το πέρασμα 15 αγωνιστικών. 

Από την άλλη η Άιντραχτ βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 11 πόντους και στο +2 από τον Ολυμπιακό. Στόχος της δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρωτιάς στο γκρουπ και έρχεται με κίνητρο στο σημερινό ματς. Δεν τα κατάφερε στο τελευταίο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα, όπου ηττήθηκε με 3-2 από τη Χόφενχαϊμ και έβαλε έτσι τέλος στο αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Betshop υπάρχει πληθώρα επιλογών για το συγκεκριμένο ματς, ο άσσος της Φενερμπαχτσέ προσφέρεται στο 2.94, ενώ η νίκη της Άιντραχτ παίζει στο 2.36. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.63.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop