betshop

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται στην Τούμπα με την ΑΕΚ για το πρώτο μεταξύ τους ματς στα προημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδας και η Betshop διαθέτει πληθώρα επιλογών για το σπουδαίο ντέρμπι.

Πολύ ισχυρός είναι στην έδρα του ο ΠΑΟΚ, που έρχεται από νίκη επί του ΟΦΗ εντός με 3-0 για το πρωτάθλημα. Αυτή ήταν και η έβδομη διαδοχική του νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, είναι ο δεύτερο συνεχόμενο ματς που δε δέχτηκε γκολ, προηγήθηκε το 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό. Στην Τούμπα έχει έξι σερί τρίποντα πλέον. Είναι στη 2η θέση στην κατάταξη της Σούπερ Λιγκ, στο -9 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό και στο +1 από τη ΑΕΚ.

Μια ήττα σοκ υπέστη η ΑΕΚ τελευταία, που έχασε εντός έδρας από τον Παναιτωλικό με 1-2 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Με ανατροπή, πληρώνοντας ακριβά τα αμυντικά της λάθη παρόλο που είχε τον πρώτο λόγο στις ευκαιρίες. Βρίσκεται στην 3η θέση στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ. Μετράει δύο νίκες, ένα “Χ” και δύο ήττες τις πιο πρόσφατες πέντε αγωνιστικές.

Η Betshop έχει ετοιμάσει ευρεία γκάμα αγορών για το ντέρμπι στην πλατφόρμα της. Συγκεκριμένα, ο άσος είναι στο 1.88, η ισοπαλία στο 3.11 και το διπλό στο 4.10.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop