Τον Άρη υποδέχεται σήμερα Πέμπτη (23/12) ο ΟΦΗ για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος και εσείς μπορείτε να βρείτε στην Betshop πλήθος στοιχηματικών επιλογών για το συγκεκριμένο ματς.

Με την καλύτερη ψυχολογία έρχεται στο σημερινό παιχνίδι ο ΟΦΗ, καθώς κατάφερε να πανηγυρίσει σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην ΑΕΚ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Έβαλε έτσι τέλος στο αρνητικό σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στην 6η θέση της Super League μετά το πέρασμα 14 αγωνιστικών. Θέλει σήμερα να ανατρέψει το εις βάρος του 3-1 του πρώτου ματς, γνωρίζοντας φυσικά ότι η αποστολή του δεν θα είναι εύκολη.

Από την άλλη ο Άρης κατάφερε να ξεπεράσει έστω και δύσκολα το εμπόδιο του Ιωνικού την προηγούμενη αγωνιστική, φτάνοντας στη νίκη με 1-0. Παραμένει αήττητος στα 5/6 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος μετά το πέρασμα 15 αγωνιστικών. Έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου μετά τη νίκη με 3-1 στο πρώτο ματς και θέλει σήμερα να “σφραγίσει” το εισιτήριο. Στην Betshop μπορείτε να βρείτε πληθώρα αγορών, με τον άσσο να παίζει στο 3,33, ενώ ο Άρης εμφανίζεται ως το φαβορί, με το “διπλό” να βρίσκεται στο 2,20. Η ισοπαλία είναι στο 3,08.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop