betshop

Φουλ δράση στη Serie A Ιταλίας με τη Νάπολι να υποδέχεται τη Σπέτσια για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στην Betshop μπορείτε να βρείτε πλήθος αγορών για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στη σπουδαία νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής θέλει να “χτίσει” η Νάπολι, που επικράτησε με 1-0 της Μίλαν εκτός έδρας. Ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας για την ομάδα του Σπαλέτι, που έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στη 2η θέση και στο -4 από την κορυφή. Θέλει να “χτίσει” ένα νέο αήττητο σερί, ενώ στην έδρα της έχει ηττηθεί και στα δύο τελευταία ματς στη Serie A.

Από την άλλη η Σπέτσια βρίσκεται σταθερά χαμηλά στη βαθμολογία και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και συνεχίζει να αγωνίζεται υπό πίεση. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Έμπολι την προηγούμενη αγωνιστική, συμπλήρωσε έξι παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες, ενώ πανηγύρισε μια νίκη στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί, με τον άσσο να παίζει στο 1,24 στην Betshop, ενώ το “διπλό” βρίσκεται στο 10,50. Την ίδια στιγμή η ισοπαλία παίζει στο 6.75

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop