Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται στο “Τζουζέπε Μεάτσα”, με τη Μίλαν να υποδέχεται τη Νάπολι για τη 18η αγωνιστική της Serie A και στην Betshop μπορείτε να βρείτε πλήθος αγορών για αυτό το παιχνίδι.

Τα χειρότερα γλύτωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Μίλαν κόντρα στην Ουντινέζε, καθώς με γκολ του Ιμπραΐμοβιτς στις καθυστερήσεις του ματς κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Είχε προηγηθεί η ήττα από τη Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε επίπεδο πρωταθλήματος τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων (2-1-0) και βρίσκεται στη 2η θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Από την άλλη η Νάπολι βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά με 1-0 από την Έμπολι εντός έδρας. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική της ήττα, συμπλήρωσε τρία παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες στη Serie A, ενώ συνολικά πανηγύρισε μια νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Οι αποδόσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν βγει στην Betshop, με τον άσσο της Μίλαν να παίζει στο 2.30, ενώ η νίκη της Νάπολι παίζει στο 3.11. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.53.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop