betshop

19η Αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται τη Λέστερ και εσείς μπορείτε να βρείτε στην Betshop πλήθος στοιχηματικών επιλογών για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία κόντρα στη Νιουκάστλ, η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε σε μια άνετη εκτός έδρας επικράτηση με 4-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Όγδοη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Γκουαρδιόλα και ενώ κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Οδηγεί σταθερά την κούρσα του πρωταθλήματος, βρίσκεται στο +4 από τη Λίβερπουλ, μια διαφορά που θέλει να μεγαλώσει.

Από την άλλη η Λέστερ παρά την υπερπροσπάθεια που έκανε κόντρα στη Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ, ηττήθηκε στα πέναλτι (3-3 κ.δ) και έμεινε έτσι εκτός διοργάνωσης. Είχε προηγηθεί η μεγάλη νίκη κόντρα στη Νιουκάστλ (4-0), που είναι και η μοναδική στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στην 9η θέση και θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στο σημερινό ματς, γνωρίζοντας φυσικά πως η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύσκολη. Οι Πολίτες είναι το μεγάλο φαβορί, με τον άσσο στην Betshop να βρίσκεται στο 1,19, το “διπλό” παίζει στο 12,00, ενώ η ισοπαλία στο 7.80.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop