betshop

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Λα Λίγκα, με τη Μαγιόρκα να υποδέχεται τη Σοσιεδάδ και η Betshop προσφέρει ευρεία γκάμα αγορών για το συγκεκριμένο ματς.

Στη 16η θέση του πρωταθλήματος και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη η Μαγιόρκα, ηττήθηκε από Βαλένθια (0-1) και Μπέτις (2-1) στα δύο πιο πρόσφατα ματς και έρχεται χωρίς περιθώρια λάθους στο σημερινό παιχνίδι. Θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει ιδανικά την έδρα της, εκεί έχει κερδίσει τα 3/4 πιο πρόσφατα ματς και θα διεκδικήσει και σήμερα ότι καλύτερο μπορεί κόντρα σε μια ποιοτικότερη αντίπαλο.

Από την πλευρά της η Σοσιεδάδ έρχεται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Οσασούνα, βρίσκεται στην 7η θέση και στο -1 από την πρώτη εξάδα. Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις και θέλει να “χτίσει” ένα νικηφόρο σερί, τη στιγμή που ακολουθεί το εκτός έδρας ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην Betshop μπορείτε να βρείτε πλήθος αγορών για το συγκεκριμένο ματς, με τον άσσο να βρίσκεται στο 3.18, η ισοπαλία στο 3.07 και το “διπλό” στο 2.50

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop