Σε φιλική αναμέτρηση στο Λεβερκούζεν, η Γερμανία υποδέχεται τη Σαουδική Αραβία (20:30), σε μια αναμέτρηση που προσφέρεται από την Betshop με πλήθος αγορών.

Την πρόβα τζενεράλε της θα πραγματοποιήσει απόψε η Γερμανία κόντρα στη Σαουδική Αραβία, εν όψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας. Στις πέντε φιλικές αναμετρήσεις που έδωσαν τα «πάντσερ» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη διοργάνωση αγνοούν τη νίκη, σημειώνοντας τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Πιο συγκεκριμένα, έμειναν στο «Χ» με τις Αγγλία (0-0), Γαλλία (2-2) και Ισπανία (1-1), ενώ στη συνέχεια δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Βραζιλία (1-0) και Αυστρία (2-1).

Απ’ την άλλη πλευρά, και η Σαουδική Αραβία δίνει το τελευταίο τεστ της κόντρα στη Γερμανία, εν όψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Στις οχτώ συνολικά φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε το ομοσπονδιακό συγκρότημα του Πίτσι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη διοργάνωση σημείωσε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Στις δύο τελευταίες από αυτές δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Ιταλία (2-1) και Περού (3-0).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop.