betshop

Μεγάλο παιχνίδι στο “King Power Stadium” με τη Λέστερ να υποδέχεται την Τότεναμ για τη 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και στην Betshop μπορείτε να βρείτε πλήθος αγορών για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πάνω στη Νιουκάστλ ξέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική η Λέστερ, που έφτασε σε μια άνετη επικράτηση με 4-0. Αποτέλεσμα που είχε ανάγκη, καθώς έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις, προηγήθηκαν οι ήττες από Νάπολι (3-2) και Άστον Βίλα (2-1) αλλά και η ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον. Βρίσκεται στην 8η θέση και έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο σημερινό ματς και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την έδρα της, όπου έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία ματς.

Από την πλευρά της η Τότεναμ επιστρέφει στη δράση για πρώτη φορά μετά τις 5/12, όταν και επικράτησε με 3-0 της Νόριτς. Βρίσκεται στην 7η θέση και στο +3 από τη σημερινή της αντίπαλο, ωστόσο εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά, καθώς πανηγύρισε μια νίκη στις πέντε τελευταίες εξόδους της. Η νίκη των “αλεπούδων” προσφέρεται σε απόδοση 2.21 στην Betshop, τη στιγμή που η νίκη της Τότεναμ παίζει στο 3.18. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.67.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop