Σε φιλική αναμέτρηση στο Γκρατς της Αυστρίας, η Σερβία αντιμετωπίζει τη Βολιβία (19:00), σε μια αναμέτρηση που προσφέρεται από την Betshop με πλήθος αγορών.

Την τελευταία φιλική αναμέτρηση της πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 δίνει σήμερα η Σερβία με αντίπαλο τη Βολιβία. Στις πέντε φιλικές αναμετρήσεις που έδωσαν οι «αετοί», στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη γιορτή του ποδοσφαίρου, σημείωσαν δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Πιο συγκεκριμένα, επικράτησαν των Κίνα (2-0) και Νιγηρία (2-0), έμειναν στο «Χ» με τη Νότια Κορέα (1-1), ενώ παράλληλα δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Μαρόκο (2-1) και Χιλή (1-0).

Έχοντας αποτύχει να κερδίσει μία θέση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, η Βολιβία έδωσε τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις τους τελευταίους μήνες με σκοπό να προετοιμαστεί για τις επόμενες διοργανώσεις που έρχονται. Πιο συγκεκριμένα, το ομοσπονδιακό συγκρότημα του Φαρίας αναδείχθηκε ισόπαλο με τις Κουρασάο (1-1) και Νότια Κορέα (0-0), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των ΗΠΑ (3-0) και Κουρασάο (1-0).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop.