betshop

Την Κάντιθ για την 26η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν υποδέχεται η Γρανάδα και η Betshop προσφέρει ευρεία γκάμα αγορών για το συγκεκριμένο ματς.

Σε ελεύθερη πτώση η Γρανάδα διασύρθηκε με 4-1 την προηγούμενη αγωνιστική από τη Βιγιαρεάλ εντός έδρας, γνωρίζοντας την πέμπτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα. Μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα υποχώρησε στη 17η θέση και μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Έρχεται χωρίς περιθώρια λάθους στη σημερινή αναμέτρηση, δυσκολεύεται και στην έδρα της, όπου έχει ηττηθεί και στα δύο τελευταία ματς.

Υπό τρομερή πίεση και η Κάντιθ που με 20 βαθμούς βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Αναδείχθηκε ισόπαλη στα δύο τελευταία παιχνίδια της με Θέλτα (0-0) και Χετάφε (1-1), συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, ενώ σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει πανηγυρίσει μια νίκη στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. Κρίσιμο παιχνίδι για τις δύο ομάδες οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, με τον άσσο να βρίσκεται στο 2.18 στην Betshop, η ισοπαλία στο 3.30 και το “διπλό” στο 4.05.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop