betshop

19η Αγωνιστική στο πρωτάθλημα Τουρκίας με τη Γαλατασαράι να υποδέχεται την Αντάλιασπορ, σε ένα παιχνίδι που μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην Betshop.

Δεν έχει τέλος ο αγωνιστικός κατήφορος της Γαλατασαράι, καθώς γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική την ήττα με 2-0 από την Αντάνασπορ εκτός έδρας, διευρύνοντας το αρνητικό της σερί. Είναι χαρακτηριστικό ότι συμπλήρωσε επτά παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και υποχώρησε στη 12η θέση, απογοητεύοντας έντονα με την εικόνα της.

Από την άλλη η Αντάλιασπορ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κασίμπασα εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, είχε προηγηθεί η ήττα από την Κόνιασπορ, ενώ πανηγύρισε μια νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Βρίσκεται στη 14η θέση της Super Lig και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και αγωνίζεται υπό τρομερή πίεση. Εκτός έδρας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, καθώς ηττήθηκε και στις τρεις τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα. Η “τσιμ μπομ” έχει τον τίτλο του φαβορί στο σημερινό παιχνίδι, με τον άσσο να παίζει στο 1,54 στην Betshop, ενώ το “διπλό” βρίσκεται στο 5,80 και η ισοπαλία στο 4,20.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop