betshop

Φουλ δράση στην Μπουντεσλίγκα με την Ντόρτμουντ να υποδέχεται την Γκρόιτερ Φιρτ για τη 16η αγωνιστική και στην Betshop μπορείτε να βρείτε πλήθος επιλογών για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μετά το ξέσπασμα επί της Μπεσίκτας με 5-0 στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντόρτμουντ δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει ακόμη μια νίκη κόντρα στην Μπόχουμ, με την οποία έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Στη 2η θέση της κατάταξης οι Βεστφαλοί, αγνοούν τη νίκη στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους στην Μπουντεσλίγκα και δεν έχουν περιθώρια λάθους στο σημερινό παιχνίδι.

Από την άλλη η Γκρόιτερ Φιρτ πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 1-0 της Ουνιόν. Έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς σε 15 αγωνιστικές, διαθέτοντας με διαφορά τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Όπως είναι αναμενόμενο η Ντόρτμουντ είναι το απόλυτο φαβορί, με τη νίκη της να παίζεται στο 1.10 στην Betshop, ενώ η ισοπαλία βρίσκεται στο 9.50. Η νίκη της Γκρόιτερ Φιρτ πληρώνει 23.00.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop