betshop

Την Μπράιτον υποδέχεται η Τσέλσι για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και στην Betshop μπορείτε να βρείτε πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

Ασταμάτητη η ομάδα του Τούχελ που πέρασε την προηγούμενη αγωνιστική αλώβητη από την έδρα της Άστον Βίλα, φτάνοντας στη νίκη με 3-1. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική της νίκη, προηγήθηκε αυτή στο Λιγκ Καπ κόντρα στην Μπρέντφορντ, έχει συμπληρώσει έξι παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στην 3η θέση μετά το πέρασμα 19 αγωνιστικών.

Από την άλλη η Μπράιτον πήρε το αποτέλεσμα που χρειαζόταν την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπρέντφορντ, της οποίας επικράτησε με 2-0 και επέστρεψε έτσι στις επιτυχίες για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο. Βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης, εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά, αγνοεί τη νίκη στις επτά τελευταίες εξόδους της. Στην Betshop μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές για το συγκεκριμένο ματς, με τον άσσο των “μπλε” να βρίσκεται στο 1,44, ενώ το “διπλό” είναι στο 7,60 και η ισοπαλία στο 4,65.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop