betshop

23η Αγωνιστική στη Λα Λίγκα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο να υποδέχεται την Εσπανιόλ και η Betshop διαθέτει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία έρχεται στη σημερινή αναμέτρηση η Αθλέτικ Μπιλμπάο, που κατάφερε να αποκλείσει στο Κύπελλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, φτάνοντας στη νίκη με 1-0. Ήταν η δεύτερη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ παραμένει αήττητη στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της. Βρίσκεται στην 8η θέση, θα δώσει σκληρή μάχη για μια θέση στην πρώτη εξάδα και θα προσπαθήσει να δώσει σήμερα συνέχεια στις επιτυχίες. 

Από την πλευρά της η Εσπανιόλ βρίσκεται σε κακή κατάσταση, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική διασύρθηκε με 4-1 από την Μπέτις εντός έδρας. Έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και υποχώρησε στη 13η θέση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, με τον άσσο στην Betshop να βρίσκεται στο 1.67, στο 3.90 η ισοπαλία και στο 6.60 το “διπλό”. 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop