bet365

H Γουίγκαν φιλοξενεί τη Σριούσμπερι για το αγγλικό Λιγκ Τρόφι και η αναμέτρηση προσφέρεται στην bet365 με πληθώρα ειδικών!

Τελευταία η Γουίγκαν έχασε από την Κρου εκτός έδρας στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Η αναμέτρηση έληξε στο 0-2, με τους αντιπάλους να παίρνουν προβάδισμα από το 14΄. Λίγο πριν την λήξη, ο Σμιθ, μετά από ένα ξαφνικό λάθος αύξησε την διαφορά του σκορ, βάζοντας αυτογκόλ στο 60΄. Με μόνο έναν βαθμό συγκομιδή, η ομάδα είναι στην τελευταία θέση του τρίτου ομίλου. Έρχεται από ισοπαλία με την Σόλιχαλ χωρίς τέρματα (0-0) για το κύπελλο Αγγλίας.

Με εμφατικό τρόπο επιβλήθηκε η Σριούσμπερι επί της Στράτφορντ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-5 εκτός έδρας. Η δράση ξεκίνησε από την πλευρά των γηπεδούχων με γκολ στο πέμπτο λεπτό. Στην συνέχεια η φιλοξενούμενη ακολούθησε μια ανηφορική κούρσα, με τον Μπόουμαν να κάνει ντοπιέτα μέσα σε δύο λεπτά (24΄, 25΄). Ο Λίχι στο 57΄, με τον Μπένετ στο 62΄έφτασαν το σκορ στο 1-4, με το τελικό αποτέλεσμα να δημιουργεί ο Μπλόξαμ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (90+2΄).  Πήρε νίκη τελευταία στο Λιγκ Τρόφι από την Γουλβς U21, φτάνοντας την δεύτερη θέση του ομίλου, με 3 πόντους.

Παρατηρώντας τις αποδόσεις της bet365, προβάδισμα στο ματς έχει η Γουίγκαν. Συνολικά, ο άσος προσφέρεται στο 1.70, η ισοπαλία στο 3.50, και το διπλό στο 4.50.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις