bet365

Στην έδρα της Άστον Βίλα δοκιμάζεται η Λιντς για την 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και η bet365 προσφέρει πληθώρα στοιχημάτων για το συγκεκριμένο ματς.

Το αποτέλεσμα που είχε ανάγκη κατάφερε να πάρει την προηγούμενη αγωνιστική η Άστον Βίλα, που επικράτησε με 1-0 της Έβερτον εκτός έδρας. Τρεις σημαντικοί βαθμοί για τους “χωριάτες” που έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αναμετρήσεων που έτρεχαν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, μετά το πέρασμα 21 αγωνιστικών βρίσκονται στην 11 θέση της Πρέμιερ Λιγκ. 

Από την πλευρά της η Λιντς δεν τα κατάφερε κόντρα στη Νιουκάστλ, από την οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Γουέστ Χαμ, είναι μια ομάδα που της λείπει η σταθερότητα, ενώ έχει πανηγυρίσει δυο νίκες στα οκτώ τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στη 15η θέση της κατάταξης και στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, μια διαφορά που θέλει να διευρύνει. Φαβορί οι γηπεδούχοι στην bet365, με τον άσσο να βρίσκεται στο 1.80, η ισοπαλία στο 3.90, ενώ το “διπλό” στο 4.20

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777