Όλες οι στοιχηματικές εταιρίες προσπαθούν να βελτιώνουν διαρκώς τις υπηρεσίες τους ώστε να κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού κοινού, ωστόσο αυτή που φαίνεται να κάνει τη διαφορά είναι η Betshop, η οποία μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει κάνει “άλματα” βελτίωσης σε κάθε πτυχή της.

Η Betshop προσφάτως ανανέωσε την πλατφόρμα της κάνοντάς της πιο γρήγορη κι εύχρηστη, εμπλούτισε τις υπηρεσίες της με Live Streaming*, πρόσθεσε κι άλλους τρόπους επικοινωνίας στην εξυπηρέτηση πελατών με το Viber να είναι η πιο πρόσφατη αλλαγή, ενώ βελτιώνει διαρκώς και το καζίνο της, το οποίο πλέον απαριθμεί πολλούς τίτλους παιχνιδιών, από τις κορυφαίες ιστοσελίδες παροχής παιχνιδιών. Φυσικά, όλα αυτά προστέθηκαν στις πολλές αγορές και στις ανταγωνιστικές αποδόσεις που πρόσφερε ήδη η ιστοσελίδα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Betshop λειτουργεί από το 1997 κι αποτελεί μια από τις πιο έμπειρες ιστοσελίδες του χώρου, όντας στελεχωμένη από έμπειρους ανθρώπους, ικανούς να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα κι απορία έχετε.

Η εξέλιξη της Betshop φυσικά, φαίνεται κι από τα συχνά τηλεοπτικά σποτάκια, όντας μια από τις λίγες στοιχηματικές εταιρίες που διαφημίζονται στην ελληνική τηλεόραση!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις