αντυπασ προγνωστικα στοιχηματοσ 22062022

Στη βόρεια Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Φινλανδία θα κάνει σήμερα, βόλτα η στήλη. Στη χώρα με τις… αμέτρητες λίμνες θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες στα προγνωστικά στοίχημα, γιατί χθες οι Ισλανδοί δεν μας έκαναν το χατίρι.

Τρία over 3,5 σας πρότεινε η στήλη, τρία g/g και δύο over 2,5 εμφανίστηκαν. Ας ελπίσουμε ότι σήμερα οι Φινλανδοί θα σταθούν στο ύψος τους, γιατί όλες οι επιλογές μας θα αφορούν παιχνίδια από τα πρωταθλήματά τους.

Πάμε να τα δούμε.

Ίντερ Τούρκου – Λάχτι προγνωστικά

Μου κάνει εντύπωση η συμπαθητική απόδοση που δίνουν οι εταιρείες στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Φαβορί είναι οι γηπεδούχοι, το over 2,5 το συναντάμε σε αποδόσεις λίγο μεγαλύτερες από 1,60, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες το βρίσκουμε στο 1,75.

Προσωπικά θα το τιμήσω, γιατί κοιτώντας τα αποτελέσματα των δύο ομάδων, εκεί πηγαίνει το χεράκι μας. Η Ίντερ Τούρκου μετρά πέντε σερί goal/goal, ενώ στα τελευταία έξι ματς της Λάχτι, στα πέντε σκόραραν και οι δύο ομάδες.

Ίλβες – HIFK Ελσίνκι προγνωστικά

Δέκα αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής στη Φινλανδία και η HIFK Ελσίνκι δεν έχει ακόμα σταυρώσει νίκη. Το μόνο που έχει καταφέρει είναι να αποσπάσει τρεις ισοπαλίες. Με άλλα λόγια, έχει πραγματοποιήσει τραγικό ξεκίνημα και αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι τα έξι από τα 10 αυτά ματς έχουν έρθει over 3,5 και τα επτά g/g.

Οι γηπεδούχοι που είναι φαβορί για τη νίκη, τα πηγαίνουν καλύτερα και σε βαθμολογική συγκομιδή, αλλά και στα over 2,5, μιας και μετρούν οκτώ στα 10 δικά τους παιχνίδια! Είναι αυτονόητο ότι θα κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ και ελπίζω να σημειωθούν τουλάχιστον τρία στο συγκεκριμένο ματς, κάτι που «πληρώνει» 1,85. Δεν το λες και άσχημο…

Σεϊναγιόνεν – Χάκα προγνωστικά

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν υπάρχει, απλά πρέπει να επισημάνω ότι εκτός έδρας η Χάκα δεν τα πηγαίνει καλά, αφού μετρά μία νίκη και τέσσερις ήττες σε πέντε ματς.   Ωστόσο, αυτό που μας ενδιαφέρει στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι η Χάκα, προέρχεται από πέντε σερί goal/goal και θέλω να τα κάνει έξι. Γιατί πολύ απλά θα ποντάρω στο 1,72 που δίνουν οι εταιρεία στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι μετρούν 5/10 goal/goal ενώ οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί πριν από έναν μήνα στην έδρα της Χάκα, με το ματς να λήγει 1-1. Για να δούμε…

Κότκα – ΡΚ 35 Βάντα προγνωστικά

Δεύτερη κατηγορία Φινλανδίας. Μπαίνει και σε αυτό το πασίγνωστο… χωράφι η στήλη. Η Κότκα είναι γνωστή μας, γιατί αρκετά καλοκαίρια μας έχει συνοδέψει. Η ΡΚ 35 Βάντα, δεν σας κρύβω, ότι πρώτη φορά την ακούω, αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Στο συγκεκριμένο ματς θα πάω με τον «άσο» για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι η Κότκα τα πηγαίνει σαφώς καλύτερα στο πρωτάθλημα και ο δεύτερος είναι ότι μιλάμε για ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο. Απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή, αλλά έχει ένα ματς λιγότερο.

Επίσης, σήμερα η πρωτοπόρος Τούρκου, έχει δύσκολη αποστολή, μιας και παίζει εκτός έδρας με την Γκνιστάσν, η οποία βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας. Στο συγκεκριμένο ματς θα χαθούν βαθμοί, οπότε η Κότκα αν εκμεταλλευθεί την έδρα της, θα είναι κερδισμένη… δύο φορές. Τον «άσο» τον συναντάμε στο 1,78.

Τα tips του Ηρακλή Αντύπα τα βρίσκεις κάθε μέρα στη στοιχημαν

Προγνωστικά Στοιχήματος