αντυπασ προγνωστικα στοιχηματοσ 160622

Καλημέρα φίλοι μου. Όπως έχω γράψει αρκετές φορές σε αυτή εδώ τη γωνιά, πολλές φορές ταμείο πηγαίνεις, εκεί που δεν το περιμένεις και με ομάδες που κακά τα ψέματα , δεν τις γνωρίζεις.

Αυτό ακριβώς συνέβη χθες, που η στήλη θέλοντας και μη ασχολήθηκε με την… μαγευτική Ισλανδία στα προγνωστικά. Παιχνίδι με τα goal κάναμε και αυτά μπήκαν, ουσιαστικά χωρίς άγχος. Η Βίκινγκορ κέρδισε με 3-0 και πέρασε το απλό over 2,5 σε απόδοση 1,65, ενώ για πλάκα ήρθαν τα δύο over 3,5. Το Χλινταρέντι – ΙΗ Χαφναρφιορντούρ ήρθε 2-4, ενώ το ΚΡ Ρεΐκιαβικ – Ακράνες έληξε ισόπαλο 3-3!

Συνολική απόδοση στο παρολί 6,8, η οποία ήταν μια χαρά για τα δεδομένα της ημέρας. Μιας και η Ισλανδία μας χαμογέλασε, δεν γίνεται να μην την τιμήσουμε και σήμερα. Μακάρι και σήμερα να πάμε ταμείο, με συνολική απόδοση 7,59. Πάμε να τα δούμε.

Θορ Ακουρέιρι – Γκρότα προγνωστικά

Αρχικά ήθελα το συγκεκριμένο ματς να το ποντάρω over 2,5 αλλά θα ρισκάρω και θα πάρω το over 3,5, σε απόδοση 2,15. Από τα πέντε φετινά ματς της Γκρότα στο πρωτάθλημα, τα τέσσερα έχουν έρθει over 2,5 και τα τρία over 3,5. Αν μη τι άλλο, την συγκεκριμένη ομάδα θα πρέπει να την ακολουθούμε αυτό το διάστημα.

Οι γηπεδούχοι στον ίδιο αριθμό αγώνων, έχουν δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια και τα τρία έχουν έρθει over 2,5 και τα άλλα δύο «χάθηκαν» στο γκολ….

ΚΑ Ακουρέιρι – Φραμ προγνωστικά

Σε αυτή την αναμέτρηση, τουλάχιστον την Φραμ την γνωρίζουμε, έστω και αν οι γηπεδούχοι τα πηγαίνουν σαφώς καλύτερα και έχουν μαζέψει τους διπλάσιους πόντους από την σημερινή τους αντίπαλο.

Οι γηπεδούχοι λοιπόν, έχουν συγκεντρώσει μετά από οκτώ παιχνίδια 16 ποντάκια και η Φραμ οκτώ. Δεν θα μπλέξω με σημείο, έστω και αν ο «άσος» συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες εμφάνισης και θα πάρω το over 2,5 σε απόδοση 1,62. Γιατί πολύ απλά τα ματς της Φραμ, πολλές φορές μετατρέπονται σε παιδική χαρά. Πρώτα απ’ όλα και στα οκτώ ματς της στο πρωτάθλημα, σκόραραν και οι δύο ομάδες. Επίσης τα έξι ήρθαν over 2,5 και τα πέντε over 3,5! Δεν γίνεται λοιπόν, να μην αγγίξω το over 2,5…

Κάθε μέρα όλοι οι αγώνες για στοίχημα στη… Stoiximan Greece !

Βάλουρ Ρεΐκιαβικ – Μπρέινταμπλικ προγνωστικά

Τρένο με όλη την σημασία της λέξης η Μπρέινταμπλικ. Βρίσκεται στην 1η θέση και μέχρι στιγμής κάνει πλάκα στο πρωτάθλημα, αφού στα οκτώ παιχνίδια της μετρά μόνο νίκες και έχει σημειώσει 25 γκολ! Οι επτά από τις οκτώ νίκες της συνοδεύτηκαν και με over 2,5 και μόνο μία νίκη ήρθε με 1-0.

Το «διπλό» το συναντάμε σε εξαιρετική απόδοση (2,30) και με τους γηπεδούχους να μετρούν τρεις σερί ήττες, νομίζω ότι αξίζει. Θα το τιμήσω και ελπίζω να μην σπάσει το σερί των φιλοξενούμενων σήμερα που θα τους αγγίξουμε εμείς…

Προγνωστικά Στοίχημα