Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνέχεια σήμερα στην 9η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Νανσί – Παρί Σεν Ζερμέν (15/10, 18:00): Δεν είναι ικανοποιητική η συγκομιδή της Νανσί έπειτα από 8 αγωνιστικές, καθώς μετράει μόλις μια νίκη. Προέρχεται από δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει από Νις και Λιλ, σήμερα θα είναι χαρούμενη αν πάρει έστω τον πόντο απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι πήγαν στη διακοπή με 2/2 νίκες κόντρα σε Λουντογκόρετς και Μπορντό, σήμερα πηγαίνουν «ξεκούραστοι» στο ματς και λογικά θα είναι σοβαροί.

Προγνωστικό: Διπλό χωρίς να δεχτεί γκολ (1.95 @Betshop)

Λοριάν – Ναντ (15/10, 21:00): Ακόμη μια εκτός έδρας ήττα για τη Λοριάν, που δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο ματς με τη Νις (2-1). Εντός έδρας τα πράγματα πάνε καλύτερα για την ομάδα της Βρετάνης, που προέρχεται από δύο σερί νίκες στο γήπεδο της, ωστόσο σήμερα θα αντιμετωπίσει τη Ναντ, που βελτίωσε τη ψυχολογία της με το εντός έδρας 1-0 επί της Μπαστιά. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: 2 DNB (1.95 @Magicbet)

Μονπελιέ – Καέν (15/10, 21:00): «Αυτοκτόνησε» η Μονπελιέ την περασμένη αγωνιστική με το εκτός έδρας 3-3 κόντρα στην Ντιζόν, καθώς προηγήθηκε 0-2 και στο 58’ έκανε το 1-3. Ήταν η έβδομη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζει, σήμερα «καίγεται» για το «τρίποντο» εναντίον της Καέν, η οποία επίσης δεν πατούσε καλά πριν τη διακοπή, αλλά επέστρεψε στις νίκες με το αγχωτικό 1-0 επί της Τουλούζ. Θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (1.95 @Interwetten)

Μπαστιά – Ανζέ (15/10, 21:00): Όπως συνηθίζει η Μπαστιά, εκτός έδρας δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα και βασίζεται κυρίως στην εντός έδρας συγκομιδή της. Σήμερα υποδέχεται την Ανζέ και θα έχει δύσκολο έργο, αφού η ομάδα του Στεφάν Μουλέν είναι σε καλό φεγγάρι και μετράει μόλις μια ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, κι αυτή εκτός έδρας απ’ τη Μονακό. Περιμένουμε «κλειστό» ματς, που θα κριθεί στο γκολ.

Προγνωστικό: 0-1 Goal (2.40 @Stoiximan)

Γκινγκάμπ – Λιλ (15/10, 21:00): Χρειαζόταν τη διακοπή η Γκινγκάμπ, που προερχόταν από τρεις ήττες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, η τελευταία με 1-0 εκτός έδρας απ’ τη Ρεν. Την ίδια στιγμή, η Λιλ πήρε πολύ μεγάλη «ανάσα» με το εντός έδρας 1-0 επί της Νανσί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έπεισε. Λογική επιλογή ο άσσος, καθώς η Γκινγκάμπ γέμισε τις «μπαταρίες» της.

Προγνωστικό: Άσσος (2.65 @Goalbet)