Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε. Η χθεσινή μας επιλογή στο παμε στοιχημα δικαιώθηκε αρκετά εύκολα. Οι ΗΠΑ πέρασαν με έμφαση στα ημιτελικά και πλέον γνωρίζουμε όλες τις ομάδες που συνεχίζουν. Απομένει όμως σε λίγες ώρες το ντέρμπι ανάμεσα σε Ισπανία και Σλοβενία που μας δίνει επιλογή.

O Λούκα Ντόντσιτς οργιάζει, αλλά σήμερα θα έχει πολύ δύσκολο αντίπαλο απέναντί του. Βέβαια οι μεγάλοι παίκτες είναι για τα δύσκολα, αλλά από αυτό εδώ το βήμα πρέπει να βρούμε την καταλληλότερο επιλογή για ποντάρισμα.

Ισπανία – Σλοβενία Προγνωστικά

Οι Ισπανοί δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να κάμψουν την αντίσταση της Αργεντινής. Υπάρχει ένα πλήρες ρόστερ και ο Ρίκι Ρούμπιο δείχνει να είναι ο ηγέτης φέτος. Κάνει φοβερές εμφανίσεις, αλλά υπάρχει γενικά ένα ρόστερ, από το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορούν να βγουν πρωταγωνιστές.

Η Σλοβενία σκόραρε 118 πόντους με την Αργεντινή, 116 με την Ισπανία. Ο Ντόντσιτς είναι από άλλον πλανήτη, συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε στο Προολυμπιακό και δείχνει να μπορεί σχεδόν μόνος του να ανεβάσει τη Σλοβενία στο βάθρο. Στο ματς με την Ιαπωνία είχε άξιο συμπαραστάτη και τον Ζόραν Ντράγκιτς που έφτασε στους 24 πόντους.

Μιλώντας για στοίχημα, λοιπόν, θα πάμε με την Ισπανία. Δεν θα μας δείτε πολλές φορές να κοντράρουμε τον Ντόντσιτς, αλλά να δίνεται η Ισπανία τόσο ξεκάθαρα αουτσάιντερ, είναι κάτι που δεν θα το βρούμε συχνά. Περιμένουμε μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι σε λίγες ώρες. Το όριο έχει βγει στους 4.5 πόντους, το ανεβάζουμε κατά δύο, δηλαδή πάμε με το +6,5 στην Ισπανία για άσσο στο χάντικαπ με απόδοση 1.72 στη Stoiximan.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

11:20 Ισπανία – Σλοβενία| Ισπανία +6.5 (1,72@ Stoiximan)