Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Ολοκληρώνεται σήμερα η πρεμιέρα της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Γκρόνινγκεν – Φέγενορντ (07/08, 13:30): Σε μια δύσκολη έδρα ξεκινά τις φετινές προσπάθειες της η Φέγενορντ, που καλείται να περάσει απ’ το γήπεδο της Γκρόνινγκεν. Περιμένουμε να βγάλει αντίδραση η ομάδα του Ρότερνταμ μετά τον χαμένο τελικό του Σούπερ Καπ απ’ την Αϊντχόφεν, θα πάμε με το διπλό, έστω κι αν η έδρα της Γκρόνινγκεν είναι πολύ δυνατή.

Προγνωστικό: Διπλό (2.10 @Stoiximan)

Αλκμάαρ – Χέρενφεν (07/08, 15:30): Ανώτερη ομάδα απ’ τη Χέρενφεν είναι η Αλκμάαρ, που θέλει να κάνει πρεμιέρα με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μετριότατη περσινή σεζόν, σήμερα θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δεδομένη κόπωση της ΑΖ λόγω του ευρωπαϊκού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θεωρούμε ότι μπορούν να μη χάσουν.

Προγνωστικό: Χ2 (2.08 @Goalbet)

Σπάρτα Ρότερνταμ – Άγιαξ (07/08, 15:30): Αν δεν κυνηγήσουμε τις εκπλήξεις στην πρεμιέρα, τότε πότε θα τις κυνηγήσουμε; Σ’ αυτό το πλαίσιο σκέψης, θεωρούμε ότι ο Άγιαξ δεν είναι έτοιμος ακόμη, ενώ θα έχει και την κούραση απ’ το ταξίδι και το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ. Η Σπάρτα Ρότερνταμ είναι δυνατή στην έδρα της, θα έχει ενθουσιασμό για την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία και θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: 1Χ (2.20 @Betshop)

Ρόντα – Χέρακλες (07/08, 17:45): Ντεμπούτο για τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της Ρόντα, η οποία θεωρούμε ότι μπορεί να αποδειχτεί μια απ’ τις εκπλήξεις της σεζόν. Υποδέχεται τη Χέρακλες, που έχει ήδη δύο επίσημα μας στα πόδια της στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά έρχεται με κόπωση απ’ τον αγώνα της Πέμπτης με την Αρούκα. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: Άσσος (2.35 @Magicbet)