προγνωστικα αντυπας

Καλημέρα φίλοι του Bethome.gr. Πάλι ένα στα δύο είχαμε στα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος. Πέρασε το goal/goal στο παιχνίδι της Σέλτικ με τη Μίντιλαντ, αλλά η Ζαλγκίρις δεν μπόρεσε να βάλει ένα γκολ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φερενστβάρος.

Και πώς να το βάλει, όταν σε όλο το ματς είχε παθητικό ρόλο. Οι Ούγγροι ήταν καλύτεροι τους αδικεί το τελικό 2-0 και δεν στέκομαι μόνο στο χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις. Πολλές ευκαιρίες, εν αντιθέσει με τους Λιθουανούς, οι οποίοι απείλησαν μόνο μία φορά στο 32’. Με μία ευκαιρία, συνήθως, προκοπή δεν πρόκειται να δεις.

Το σημερινό πρόγραμμα, έχει αρκετά παιχνίδια για να ασχοληθεί κανείς. Συνεχίζονται τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με ελληνικό μάλιστα,  ενδιαφέρον, αλλά υπάρχει και αγαπημένη Β’ Νορβηγίας. Οπότε, πάμε να δούμε, με τι θα ασχοληθούμε σήμερα.

Μάλμε – Ελσίνκι Προγνωστικά

Αναμετρούν τις δυνάμεις τους, η καλύτερη ομάδα της Σουηδίας, με την καλύτερη της Φιλανδίας. Δεν είναι τυχαίο, ότι και οι δύο βρίσκονται στην ξορυφή των πρωταθλημάτων τους, ενώ προκρίθηκαν σχετικά εύκολα στον δεύτερο προκριματικό γύρο. Η Ελσίνκι, πέρασε για πλάκα τη Μπούντουτσνοστ, ενώ η Μάλμε προκρίθηκε αήττητη, κόντρα στη Ρϊγα.

Δεν σας κρύβω, ότι μου κάνει εντύπωση, η απόδοση στο να σκοράρουν οι δύο ομάδες και θα σας εξηγήσω το γιατί.  Η Ελσίνκι ηττήθηκε στο τελευταίο της ματς με 2-1 από την Ούλου και μπήκε φρένο στο νικηφόρο σερί 12 αγώνων, σε όλες τις διοργανώσεις. Αν μη τι άλλο, μιλάμε για ομάδα που σκοράρει και στο εκτός έδρας ματς με τη Μούντουτσνοστ στον προηγούμενο γύρο, έβαλε τέσσερα…

Η Μάλμε τώρα, έχει σκοράρει και στα 14 φετινά της παιχνίδια, 12 για το πρωτάθλημα και δύο στον πρώτο προκριματικό. Το γκολ το έχει εύκολα και το 2,07 που «πληρώνει» το goal/goal, ανάμεσα στις δύο ομάδες, φυσικά και έχει τύχη.

Ρανχάιμ – Γιερβ Προγνωστικά

Τα πάνω της και μάλιστα για τα καλά έχει αρχίσει να παίρνει η Ρανχάιμ, καθώς στα έξι τελευταία της ματς, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά και μετρά τρεις νίκες (δύο τεσσάρες και μία τριάρα) και δύο ισοπαλίες με γκολ (1-1 και 1-1).

Η Γιερβ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και εξαργυρώνει με αυτό τον τρόπο την αήττητη παρουσία της, στα έξι τελευταία ματς. Ομάδα που σκοράρει και κάλλιστα μπορεί να κάνει το ίδιο στην αναμέτρηση με τη Ρανχάιμ.

Σας έχω πει και άλλες φορές, ότι υπάρχουν φορές που ακολουθώ την παράδοση. Στις έξι αναμετρήσεις των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας, τα γκολ μπαίνουν βροχή. Για την ακρίβεια 27 (!). Και τα έξι φυσικά και έχουν έρθει over, ενώ στα πέντε σκόραραν και οι δύο ομάδες.

Μακάρι να συνεχίσουν τα… παιδιά στους ίδιους ρυθμούς, γιατί πολύ απλά θα ποντάρω στο συνδυαστικό goal/goal & over 2,5, το οποίο βρίσκουμε στο 1,87…

Υ.Γ. Όσοι ακούτε τις βραδινές εκπομπές επικοινωνίας στον BwinΣπορ FM 94,6, θα ξέρετε ότι δεν προτείνω εύκολα σημείο σε ματς του Ολυμπιακού. Ακόμα και σήμερα να έκανα την στραβοτιμονιά, ο «άσος» στο 1,20 δεν χρειάζεται περισπούδαστες αναλύσεις. Σε Fun Bet και επειδή παρακολούθησα την Νέφτσι, θα ψάξω το γκολ με κεφαλιά, γιατί στις στημένες φάσεις οι Αζέροι, όπως μας έδειξαν στο ματς με τη Ντιναμό, χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια. Επίσης, αξίζει το ρίσκο στο να κυνηγήσει κάποιος για γκολ, τον Καμαρά και τον Σεμέδο. Ο πρώτος δίνει 4,50 στο να βρει δίχτυα, ο δεύτερος 9,75…

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 ΡΑΝΧΑΪΜ – ΓΙΕΡΒ Goal/Goal & Over 2.5 (1.87 @ Stoiximan)

20:00 ΜΑΛΜΕ – ΕΛΣΙΝΚΙ Goal/Goal (2.07 @ Stoiximan)