αντυπας προγνωστικα

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Περνά ο καιρός και σιγά σιγά τα παιχνίδια που υπάρχουν στο κουπόνι, είναι περισσότερα. Για παράδειγμα σήμερα έχουμε και Λιγκ Καπ Σκωτίας, με αγαπημένες ομάδες, όπως η Ιστ Φάιφ, η Πίτερχεντ, η Κλάιντ…

Πριν πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, ο χθεσινός απολογισμός δεν ήταν καλός και μπήκε φρένο στα δύο σερί ταμεία. Πάντως συγκινήσεις μας προσέφερε. Θυμίζω, ότι είχα προτείνει στο Μίντιλαντ – Οντένσε, νίκη των γηπεδούχων, να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ και να έχουμε διψήφιο αριθμό στα κόρνερ.

Τα κορνεράκια, ήρθαν χαλαρά, το over εμφανίστηκε, αλλά… ανάποδα. Γιατί στις καθυστερήσεις έγινε το 1-2 και όχι το 2-1, για να πληρωθούμε. Για αυτό σας έγραψα για συγκινήσεις, μιας και ένα γκολ της Μίντιλαντ ήθελε η στήλη. Πώς όμως να το βάλει, όταν η εμφάνισή της ήταν τραγική και αυτός που ζούσε το ματς με πάθος ήταν ο προπονητής και όχι οι παίκτες. Λίγα πράγματα από τους γηπεδούχους, που ενώ ισοφάρισαν σχετικά νωρίς (59’) στη συνέχεια, ουσιαστικά δεν απείλησαν. Απλά όσο είναι ζωντανό το στοίχημα ελπίζεις…

Β’ Νορβηγίας προγνωστικά

Η Ράουφος μας την έκανε την περασμένη αγωνιστική, οπότε καιρός είναι να επιστρέψει στα συνηθισμένα αποτελέσματα. Δεν μας ενδιαφέρει η νίκη ή ήττα της στο εκτός έδρας ματς με την Σταρτ. Μας ενδιαφέρει να χαρεί θέαμα ο κόσμος. Και οι δύο ομάδες συνηθίζουν στα παιχνίδια τους και να βάζουν, αλλά και να δέχονται γκολ. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, η επιλογή μας στο συγκεκριμένο ματς θα είναι να μπουν τουλάχιστον τρία γκολ, αλλά και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Όπως ακριβώς συμβαίνει στα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς, ανεξαρτήτως έδρας!

Και η δεύτερη επιλογή της στήλης θα είναι από το ίδιο πρωτάθλημα και αφορά την αγαπημένη Στρόμεν, η οποία και τις δύο φορές που την… αγγίξαμε μας δικαίωσε. Μακάρι να τριτώσει το… καλό, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ούλενσακερ.

Η Στρόμεν μετρά πέντε σερί goal/goal και εύχομαι να τα κάνει έξι, απέναντι σε μια ομάδα που και στα έντεκα φετινά της ματς, έχει δεχθεί γκολ και έχει σκοράρει στα επτά. Συγγνώμη, αλλά το goal/goal στο 1,70 θα το τιμήσω, όπως του αξίζει.

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθεί η στήλη, είναι αυτό της Σάντνες με την Χαμ Καμ. Δύο ομάδες που πραγματοποιούν εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση και οι φιλοξενούμενοι, απολαμβάνουν τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής.

Θα ποντάρω στο «διπλό», για δύο λόγους. Το 2,32 είναι προκλητικό, όταν παίζει ο τελευταίος με τον πρώτο. Ακόμα και αν έρθει το ματς… 4-0, δεν θα με ενοχλήσει. Είναι σωστό το ποντάρισμα. Επίσης, οι γηπεδούχοι, στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια έχουν δεχθεί γκολ στα τέσσερα, ενώ η Χαμ Καμ έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια (πέντε για την ακρίβεια) που έχει δώσει….

Προγνωστικά στοιχήματος

16:00 ΣΤΑΡΤ – ΡΑΟΥΦΟΣ | Goal / Goal & Over 2,5 @ 1,65 – Stoiximan

16:00 ΟΥΛΕNΣΑΚΕΡ/ΚΙΣΑ – ΣΤΡΟΜΕΝ | Goal / Goal @ 1,70 – Bwin

16:00 ΣΑΝΤΝΕΣ – ΧΑΜ ΚΑΜ | 2 @ 2,32 – Stoiximan