Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Η Χόνκα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος, πέρασε νικηφόρα με 3-1 από την έδρα της Ρούναβικ και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Στο άλλο ματς, η Σλασκ κέρδισε μόνο 2-0 την Πάιντε, σε παιχνίδι που επέλεξα το Over 3 (Ασιατικό). 

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα Παρασκευή (16/07) περιλαμβάνει παιχνίδια σε Δανία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Ρουμανία, Αργεντινή, Βραζιλία και Χιλή. Δύο σημεία ξεχώρισα απ’ το σημερινό μενού, πάμε να τα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Ίλβες – Σεϊναγιόεν Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά στοιχήματος με Φινλανδία και το παιχνίδι Ίλβες – Σεϊναγιόεν. Σε ανοδική “τροχιά” η Ίλβες, συμπλήρωσε τρία ματς αήττητη, θέλει να πλησιάσει περισσότερο τις πρώτες θέσεις και εντός έδρας έρχεται από νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων. Ωστόσο, σήμερα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πρώτου της σκόρερ, Βερτάινεν. Από την άλλη, η Σεϊναγιόεν προσπαθήσει να αποκτήσει σταθερότητα, εναλλάσσει τις νίκες με τις ήττες, διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο και μετράει δύο νίκες στις φετινές συναντήσεις της με αντίπαλο την Ίλβες (αμφότερες εντός έδρας). Δε θα είναι καθόλου εύκολο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι μπορούν να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς απ’ τη συγκεκριμένη έδρα. Επιλέγω 2 DNB σε απόδοση 1.95 στην Stoiximan.

Σεντ Πάτρικς – Ντρόχεντα Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις με Ιρλανδία και την αναμέτρηση της Σεντ Πάτρικς με τη Ντρόχεντα. Η Σεντ Πάτρικς επανήλθε στις νίκες, έστω και με ματς παραπάνω φιγουράρει αυτή τη στιγμή στην κορυφή με τις Σάμροκ Ρόβερς, Σλίγκο Ρόβερς και στην έδρα της είναι δυνατή, μετρώντας οκτώ νίκες στα δέκα φετινά παιχνίδια (8-0-2). Από την άλλη, η Ντρόχεντα αποδεικνύει πόσο σκληροτράχηλο σύνολο είναι μέχρι στιγμής, παλεύει όλα τα παιχνίδια της και σκόραρε στις 9/10 φετινές εξόδους της. Στις δύο φετινές τους συναντήσεις είχαμε γκολ εκατέρωθεν και μπορούν να επιβεβαιώσουν ένα ακόμη αμφίσκορο. Αξίζει το ρίσκο στο Goal/Goal σε απόδοση 2.16.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

18:30 Ίλβες – Σεϊναγιόεν | 2 DNB (1.95 @bet365)

21:45 Σεντ Πάτρικς – Ντρόχεντα | Goal/Goal (2.16 @betshop)