Καλησπέρα friends, από τη μαγευτική Αμοργό! Είχαμε 3 μέρες χωρίς NBA, αλλά αντέξαμε κάνοντας βαθιές αναπνοές. Με 2/2 κλείσαμε το βράδυ της Κυριακής, ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια.

Δίνουμε σημεία και στο discord, που προκύπτουν είτε κατά τη διάρκεια της μέρας, είτε λόγω ξαφνικών απουσιών, καθώς και live.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ

[04:00] ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ – ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ

Οι Bucks, το βράδυ της Κυριακής, έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν σε 2 – 1 τη σειρά, όπως περιμέναμε (όπως περιμένω και απόψε να κερδίσουν), κερδίζοντας τους Suns (100 – 120), με μεγάλο πρωταγωνιστή το Γιάννη (41 πόντους, 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ). Πλήρεις απόψε και οι δύο ομάδες.

Έχω δώσει στο discord ήδη 6 σημεία, από προχθές έως και σήμερα. Εδώ στο σάιτ θα δώσω άλλο ένα και ό,τι άλλο προκύψει, κλασσικά, στο discord.

Ο Holiday, στη σειρά αυτή, μετράει 16 πόντους ανά αγώνα, ενώ στα 18 παιχνίδια, με το Γιάννη παρών, στα playoffs, μετράει 16.5 πόντους ανά αγώνα. Ο Paul, από την άλλη, στη σειρά αυτή, μετράει σχεδόν 25 πόντους ανά αγώνα, ενώ στα 17 παιχνίδια, των φετινών playoffs, μετράει 19.5 πόντους. Ο Holiday πέρασε σε πόντους τον Paul, μόλις μία φορά ως τώρα και αυτή στο ματς της Κυριακής, όπου μέτρησε 5/10 τρίποντα (21 πόντους ο Holiday έναντι 19 του Paul). Θεωρώ ότι θα επιβεβαιωθούν απόψε οι μέσοι όροι τους, οπότε θα πάω με Paul -1.5 H2H Holiday σε απόδοση 1.80 στη stoiximan

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ