djurgarden prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Εξαιρετικά κύλησε η χθεσινή ημέρα για τη στήλη στα προγνωστικά στοιχήματος. Διαβάσαμε καλά τον τελικό του Euro, 5/7 έγραψε ο απολογισμός, μόνο τους σκόρερ δεν πιάσαμε (Κέιν, Κιέζα). Επιβεβαιώθηκε το βασικό ποντάρισμα “Κατάκτηση Ιταλία”, το “Χ” στο 90 λεπτο, το καλοπληρωμένο αμφίσκορο, το ακριβές σκορ (1-1) και το “Κατάκτηση Ιταλία στα πέναλτι”. Τα δύο τελευταία στοιχήματα, μάλιστα, πλήρωσαν εξαιρετικά. Καλά κέρδη σε όσους ακολούθησαν. 

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια στη Σκανδιναβία, δράση έχουμε σε Α’ Σουηδίας, Α’ Φινλανδίας και Β’ Νορβηγίας, ξεχώρισα δύο σημεία, πάμε να τα δούμε αναλυτικά παρακάτω. 

Χάλμσταντ – Τζουργκάρντεν Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά στοιχήματος με Σουηδία και το παιχνίδι της Χάλμσταντ με την Τζουργκάρντεν. Ανταγωνιστικό και επικίνδυνο σύνολο η Χάλμσταντ, είναι αήττητη τέσσερις αγωνιστικές (1-3-0), πήρε βαθμό στην έδρα της Χάμαρμπι την προηγούμενη αγωνιστική και εντός έδρας είναι αήττητη. Η Τζουργκάρντεν, από την άλλη, επανήλθε στις νίκες με πειστικό τρόπο (3-0 την Έρεμπρο), θέλει να πιάσει ξανά στην κορυφή τη Μάλμε, από την οποία έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Δε θα είναι εύκολο για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο έχουν την ποιότητα να περάσουν νικηφόρα. To διπλό σε απόδοση 2.00 στην Stoiximan αποτελεί την επιλογή μου.

ΚΦΟΥΜ Όσλο – Σταρτ Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις με Β’ Νορβηγίας και την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΚΦΟΥΜ Όσλο και τη Σταρτ. Η ΚΦΟΥΜ Όσλο γνώρισε την πρώτη της ήττα ύστερα από αήττητο έξι αγώνων (3-3-0), έχασε την επαφή της με την πρώτη εξάδα, εντός έδρας πάντως είναι αποτελεσματική και μετράει δέκα βαθμούς στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Από την άλλη, η Σταρτ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, την προηγούμενη αγωνιστική υπέστη την πέμπτη της ήττα στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές και πηγαίνει ψηλά σε σκορ τα παιχνίδια της, χαρακτηριστικό ότι στα πέντε πιο πρόσφατα σημειώθηκαν γκολ εκατέρωθεν και πάνω από τρία γκολ. Αναμένω παιχνίδι με καλό ρυθμό, εκατέρωθεν φάσεις και γκολ, θα ποντάρω στο combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

20:00 Χάλμσταντ – Τζουργκάρντεν | 2 (2.00 @stoiximan)

21:00 ΚΦΟΥΜ Όσλο – Σταρτ | Goal/Goal & Over 2.5 (1.85 @bet365)