Μόλντε Νορβηγία

Ολοένα και πέφτει η απόδοση στο να αγοράσω μπλούζα της Δανίας. Τη συναντάμε στο 1,50 στα Προγνωστικά Euro 2020 και αν κάνουν και την έκπληξη κόντρα στους Άγγλους, τότε η απόδοση θα «κλειδώσει».  Μετά την άτυχη πρεμιέρα κόντρα στους Φιλανδούς, σε όλα τα επόμενα παιχνίδια των Σκανδιναβών, η στήλη τα έχει πάει εξαιρετικά. Δεν έχει χάσει ποτέ το βασικό σημείο, ενώ δύο φορές πέτυχε και το σκόρερ. Μία με τον Πόουλσεν (κόντρα στη Ρωσία) και μία χθες με τον Σικ, ο οποίος πλήρωνε 4,00!

Στα χθεσινά λοιπόν, πέρασαν εύκολα οι βασικές επιλογές με το goal/goal στο Τσεχία – Δανία και το «διπλό» και οver 1,5 των Άγγλων. Το μόνο που δεν μας έκατσε στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι ήταν το να βρει δίχτυα ο Στέρλιννγκ.  Προχωράμε και περιμένουμε πια τους μεγάλους ημιτελικούς, όπου και στους δύο ο υπογράφων είναι ξεκάθαρα με δύο ομάδες.

Στον πρώτο, με την Ιταλία, μια ομάδα που φέρθηκε… τίμια στην στήλη και στον δεύτερο δεν χρειάζεται καν να το αναφέρω. Δανία και στην κόλαση σας είχα γράψει πριν τον τελικό με την Τσεχία, μαζί της θα πορευτώ και ας είναι αουτσάιντερ, κόντρα στην Αγγλία.

Όλα αυτά βέβαια, όταν θα έρθει η ώρα. Μέχρι, την Τρίτη που υπάρχει το παιχνίδι της Ιταλίας με την Ισπανία θα ξεσκονίσω το κουπόνι, μπας και ασχοληθούμε με κάτι, γιατί απόγευμα χωρίς στοίχημα και συγκινήσεις δεν περνάει…

Προγνωστικά στοιχήματος Α’ Νορβηγίας

Θέλοντας και μη θα ασχοληθώ με τους Νορβηγούς. Και το γράφω έτσι, γιατί την τελευταία φορά που τους άγγιξα, δεν έπιασα ούτε τον λήγοντα!  Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια και προχωράμε στα δύο παιχνίδια, με τα οποία θα ασχοληθεί η στήλη.

Το πρώτο είναι το Λίλεστρομ – Μιοντάλεν.  Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη καις ελπίσουμε ότι θα έχουν και τον τελευταίο. Πολύ απλά θα τιμήσω τον «άσο» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Λίλεστρομ λοιπόν, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία της ματς και κόντρα στην Μιοντάλεν μπορεί να εκμεταλλευθεί την έδρα της και να προσθέσει ένα ακόμα τρίποντο στο ενεργητικό της. Το λέω αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν να επιδείξουν κάτι το ιδιαίτερο και σε οκτώ συνολικά αγώνες έχουν απολογισμό μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.  Εκτιμώ ότι ο «άσος» σε απόδοση κοντά στο 1,90 έχει αξία…

Το δεύτερο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθεί η στήλη είναι το Σάρπσμποργκ – Μόλντε. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, μετρούν πέντε σερί νίκες και φυσικά στόχος τους είναι η κατάκτηση του τίτλου. Για να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την υλοποίηση του στόχου, πρέπει και μπορούν να περάσουν νικηφόρα από την έδρα της Σάρπσμποργκ. Μιας ομάδας που στα έξι τελευταία της παιχνίδια έχει δύο νίκες, αλλά και οι δύο είναι εκτός έδρας. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πριν 20 μέρες (16/6) στην έδρα της Μόλντε και το σκορ ήταν 4-1.

Θα πάω με το «διπλό» και ας ελπίσουμε ότι η Μόλντε θα σταθεί στο ύψος της και θα σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ | 1 @ 1,87 – Stoiximan

19:00 ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ – ΜΟΛΝΤΕ | 2 @ 1,78 – Stoiximan