la-cartuja

Η Δανία έχει ήδη αποκτήσει αρκετούς φίλους. Τους βλέπεις να παίζουν και τους απολαμβάνεις. Γκολ, ευκαιρίες, γρήγορος ρυθμός. Δεν είναι δα τυχαίο ότι σε κάθε ματς, χάνεις το μέτρημα από τις τελικές και πλέον πάνε από τεσσάρα σε τεσσάρα.

Ντόρτια στους Ρώσους, στον «τελικό» για την πρόκριση, ντόρτια και στους Ουαλούς, που επιστρέφουν σπίτι. Οι Δανοί συνεχίζουν να δικαιώνουν τη στήλη, αλλά μας τα χάλασαν οι Ιταλοί. Γιατί ο «άσος» σε συνδυασμό με το over 1,5, ήρθε, αλλά στην παράταση. Νομίζω ότι το δοκάρι του Ιμόμπιλε (στο πρώτο ημίχρονο) μας στέρησε το απόλυτο, γιατί τον επιθετικό της Λάτσιο, τον είχε η στήλη και στο να σκοράρει. Άλλο ματς θα βλέπαμε, αν γινόταν εκεί το 1-0.

Οι Αυστριακοί τους έβαλαν δύσκολα και θα μπορούσαν να είχαν κάνει μεγάλη κηδεία, στο γκολ που τους ακυρώθηκε. Πάντως ο τρόπος με τον οποίο προκρίθηκαν οι Ιταλοί, ίσως να τους κάνει καλό. Για να καταλάβουν ότι τίποτα σε αυτό το  είναι δεδομένο. Πάμε στα σημερινά Προγνωστικά Euro 2020.

Ολλανδία – Τσεχία Προγνωστικά

Η Ολλανδία επίσης είναι  μια ομάδα που προσφέρει θέαμα. Δεν βαριέσαι τα παιχνίδια της και δεν είναι τυχαίο, ότι στον όμιλο σημείωσαν οκτώ γκολ (με αντιπάλους Αυστρία, Β. Μακεδονία και Ουκρανία). Έχουν τα… θεματάκια τους στην άμυνα και φυσικά απέναντί τους βρίσκεται μια ομάδα που προκρίθηκε εύκολα, καθώς είχε μαζέψει τους τέσσερις βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με Σκωτία και Τσεχία.

Είναι η τρίτη φορά που οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το 2000 είχαν κερδίσει οι Ολλανδοί και τέσσερα χρόνια αργότερα, οι Τσέχοι με 3-2. Λογικά στο ματς γκολ θα σημειωθούν. Θα πάω στο over 2,5 που το βρίσκουμε σε συμπαθητικές αποδόσεις και θα πάρω και τον Ντεπάι σε anytime scorer, που επίσης πληρώνει συμπαθητικά. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι  είναι ο παίκτης που εκτελεί και τις στημένες φάσεις.

Βέλγιο – Πορτογαλία Προγνωστικά

Κακά τα ψέματα θα μπορούσε να ήταν και ο τελικός της διοργάνωσης και σίγουρα όποιος προκριθεί, θα αποκτήσει και τεράστια ψυχολογία για τη συνέχεια.

Σίγουρα δεν είναι παιχνίδι ομίλου και οι δύο ομάδες θα είναι προσεκτικές, αλλά με την εικόνα τους και με τους παίκτες που διαθέτουν, το g/g είναι πιθανό να κάνει την εμφάνισή του. Οι Βέλγοι πέτυχαν επτά γκολ στον όμιλο, οι Πορτογάλοι εννέα. Μάλιστα, για τον Ρονάλντο και την παρέα του τα έξι από τα γκολ που σημείωσαν, έχουν και μεγαλύτερη αξία, γιατί τα πέτυχαν κόντρα σε Γάλλους και Γερμανούς.

Θα μου προκαλέσει τέλος έκπληξη, εάν κάποια από τις δύο ομάδες κερδίσει εύκολα την αναμέτρηση και σίγουρα το να οδηγηθεί το ματς στην παράταση έχει πολλές πιθανότητες. Απλά επειδή, όπως σας έχω γράψει και στο παρελθόν, δεν μπορώ να βλέπω παιχνίδι και να θέλω να έρθει ισόπαλο, δεν θα το αγγίξω, ούτε φυσικά θα σας το προτείνω.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ | over 2,5 @ 1,90 –> Stoiximan

19:00 | ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ | anytime scorer Ντεπάι @ 2,20 –> Bwin

22:00 | ΒΕΛΓΙΟ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ |  Goal/Goal @ 1,80 –> Bwin