αντυπας προγνωστικα

Τετραήμερο φωτιά. Τέσσερις μέρες, οκτώ παιχνίδια, με το λάθος να απαγορεύεται. Ξεκινά σήμερα η φάση των «16» στο Euro και η εξαιρετική, από πλευράς θεάματος διοργάνωση, μπαίνει στην τελική ευθεία. Μαζί, κορυφώνονται και τα Προγνωστικά Euro 2020

Το σημερινό… μενού περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις. Το απόγευμα στο Άμστερνταμ θα μονομαχήσουν Δανία και Ουαλία και το βράδυ στο Λονδίνο, οι Ιταλοί, με τους Αυστριακούς. Στα δικά μου μάτια, υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί και στα δύο παιχνίδι. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Προγνωστικά Ουαλία – Δανία

Πριν το τελευταίο ματς των Δανών, σας είχα γράψει ότι θα «πεθάνω» μαζί τους. Με κράτησαν στη ζωή, γιατί όχι μόνο κέρδισαν τον τελικό με τη Ρωσία, σκόραρε ο Πόουλσεν και αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Προκρίθηκαν ως δεύτεροι και πλέον κόντρα στην Ουαλία, πρέπει να κάνουν το μεγάλο βήμα.

Ο τρόπος που αγωνίζονται είναι ελκυστικός. Μιλάμε για την ομάδα που στη φάση των ομίλων, είχε τις περισσότερες τελικές. Ούτε, μία, ούτε δύο, αλλά 61 τελικές σε τρία παιχνίδια είχαν οι Σκανδιναβοί! Πώς λοιπόν, να μην θες αυτή η ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται;

Οι τυπικά γηπεδούχοι αποτέλεσαν την έκπληξη του 1ου ομίλου. Κανείς δεν τους περίμενε, αλλά κατάφεραν να προσπεράσουν τόσο Ελβετούς, όσο και τους Τούρκους. Ηττήθηκαν μόνο από τους Ιταλούς στο τρίτο ματς των ομίλων και σε ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Για όσους παρακολουθούν τη στήλη, δεν χρειάζεται καν να διαβάσουν τις επόμενες γραμμές. Θα ποντάρω και πάλι στη Δανία. Η νίκη τους στον κανονικό αγώνα, «πληρώνει» καλά, ενώ δεν σας κρύβω ότι μου κάνει κλικ και το over, το οποίο το συναντάμε σε… απίστευτες τιμές, για μια ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες, ακόμα και στο… ζέσταμα.

Μπορεί να πει κάποιος ότι το ματς είναι νοκ άουτ και είναι πιθανό, κατά τη διάρκεια του ματς να παίξει ρόλο και η σκοπιμότητα. Νομίζω όμως, ότι οι Δανοί δεν μπορούν να αλλάξουν το στιλ τους…

Ούτε στον anytime scorer θα αλλάξουμε επιλογή. Ο Πόουλσεν μας δικαίωσε με τη Ρωσία, ελπίζω να κάνει το ίδιο και με την Ουαλία.

Προγνωστικά Ιταλία – Αυστρία

Οι Ιταλοί προκρίθηκαν για πλάκα και σε όλα τα ματς του ομίλου, έδειξαν ότι διαθέτουν ομάδα για μεγάλα πράγματα. Εμφανίσεις, πέρα για πέρα πειστικές και συν τοις άλλοις το κλίμα στην «σκουάντρα ατζούρα» είναι εξαιρετικό. Και πώς να μην είναι; Συμπλήρωσαν 30 ματς χωρίς ήττα (25 νίκες και πέντε ισοπαλίες) και στα 11 τελευταία τους ματς δεν έχουν δεχθεί γκολ!

Δεν τίθεται καν θέμα, για το φαβορί στην αναμέτρηση με την Αυστρία, έστω και αν έφυγαν από τη Ρώμη και το ματς θα γίνει στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο «Γουέμπλεϊ».

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπορεί να προκρίθηκαν, μπορεί να κέρδισαν πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0 τους Ουκρανούς, αλλά δε νομίζω ότι μπορούν να κόψουν την φόρα των Ιταλών. Επειδή ο «άσος» είναι μικρός από πλευράς απόδοσης θα πάμε σε συνδυαστικό στοίχημα. Θα προσθέσουμε στη νίκη των Ιταλών και το over 1,5, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι το 2-0 συγκαταλέγεται στα αγαπημένα σκορ των τυπικά γηπεδούχων.

Για anytime scorer τέλος, θα ποντάρω στον Ιμόμπιλε. Σκόραρε και στα δύο ματς που αγωνίστηκε και ελπίζω να τριτώσει το καλό…

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 ΟΥΑΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ | 2 @ 1,88 – Stoiximan

19:00 ΟΥΑΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ | Anytime scorer Πόουλσεν @ 3,30 – Bwin

22:00 ΙΤΑΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ | 1 & over 1,5 @ 1,90 – Stoiximan

22:00 ΙΤΑΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ | Αnytime scorer Ιμόμπιλε @ 2,40 – Stoiximan