Καλησπέρα friends! Χθες ο κύριος Beverly αποφάσισε, στο τέλος του παιχνιδιού, να μας χαλάσει το απόλυτο, σκοράροντας 5 πόντους στα τελευταία πέντε λεπτά. Εν τέλει κλείσαμε με 2/3 και προχωράμε!

Δίνουμε σημεία και στο discord, που προκύπτουν είτε κατά τη διάρκεια της μέρας, είτε λόγω ξαφνικών απουσιών, καθώς και live.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ

[03:30] ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ – ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ

Οι Hawks, προχθές, έκαναν το 1 – 0, κερδίζοντας τους Bucks (116 – 113), με πρωταγωνιστή τον Young (48 πόντους, 7 ριμπάουντ και 11 ασίστ). Οι Bucks κατεβαίνουν πλήρεις και απόψε, ενώ για τους Hawks είναι αμφίβολος ο Bogdanovic.

Θα δώσω δύο σημεία εδώ και ό,τι άλλο προκύψει στο discord.

Ο Middleton συνεχίζει να είναι ή του ύψους ή του βάθους, μετρώντας, προχθές, 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Στα φετινά playoffs μετράει 22.5 πόντους, 7.5 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ ανά αγώνα, ενώ στα τρία ματς που έπαιξε εναντίον των Hawks, στην κανονική διάρκεια, μέτρησε 17 πόντους, 7.5 ριμπάουντ και 5.5 ασίστ. Θα πάω λοιπόν με Middleton under 36.5 πόντους/ριμπάουντ/ασίστ σε απόδοση 1.83 στη stoiximan

Οι Hawks, στα playoffs, μετράνε 4 τάπες ανά αγώνα, ρίχνοντας κατά πολύ τα νούμερά τους σ’αυτόν τον τομέα, από την κανονική διάρκεια. Οι Bucks. από την άλλη, δέχονται μόλις 3 τάπες ανά αγώνα, επιβεβαιώνοντας τα στατιστικά αυτά, στο πρώτο ματς, προχθές, αφού δέχτηκαν μόλις 3. Θα ρισκάρω να πάω με τα στατιστικά μου και θα πάρω Hawks under 4.5 τάπες σε απόδοση 1.82 στην Pamestoixima.gr

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ