poland prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Επιβεβαιώθηκε το δυνατό σημείο της στήλης τη χθεσινή ημέρα στα προγνωστικά στοιχήματος. Η Κροατία επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της στο παιχνίδι με τη Σκωτία, κέρδισε 3-1 και μας πλήρωσε τον άσσο σε απόδοση 2.30 στη Stoiximan

Στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα Τετάρτη (23/06) δεσπόζουν τα τέσσερα παιχνίδια του 5ου και 6ου ομίλου στο Euro και στις 00.00 περίπου θα γνωρίζουμε και τα υπόλοιπα έξι ζευγάρια της φάσης των “16” του τουρνουά. Ξεχώρισα μια δυάδα, πάμε να τα δούμε αναλυτικά παρακάτω. 

Σουηδία – Πολωνία Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά στοιχήματος με το παιχνίδι στην Αγία Πετρούπολη ανάμεσα στη Σουηδία και την Πολωνία. Η Σουηδία έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, με “όπλο” την άμυνα της πήρε τέσσερις βαθμούς κόντρα σε Ισπανία και Σλοβακία, κρατώντας σε αμφότερα ανέπαφη την εστία της. Δεν πρόκειται να αδιαφορήσει στο παιχνίδι με τους Πολωνούς, θέλει την πρώτη θέση για να έχει πιο ευνοϊκή κλήρωση στους “16”. Από την άλλη, η Πολωνία πήρε σημαντικό αποτέλεσμα με την Ισπανία (1-1), παίζει αποκλειστικά και μόνο για τη νίκη, η ψυχολογία της βρίσκεται σε καλά επίπεδα και το κίνητρο της είναι ισχυρότερο. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 1.90.

Από πιθανά σκορ, βλέπω 1-1 (6.70) και 1-2 (10.50), για anytime scorer ο Λεβαντόφσκι στο 2.10 μπορεί να αποτελέσει επιλογή, ιντριγκάρει το 4.50 του Σφιντέρσκι, με τον φορ του ΠΑΟΚ να ξεκινάει βασικός με την Ισπανία και να συμμετέχει ενεργά στις επιθετικές προσπάθειες των Πολωνών. 

Πορτογαλία – Γαλλία Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με το παιχνίδι στην “Πούσκας Αρένα” της Βουδαπέστης ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Γαλλία. Η Πορτογαλία ήταν απογοητευτική στην ήττα με 4-2 από τη Γερμανία, ήταν ευάλωτη στα μετόπισθεν και τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο απ’ τα “πάντσερ”. Έχει πάντως ποιότητα στην επίθεση και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των “τρικολόρ”. Από την άλλη, η Γαλλία προβλημάτισε με την εμφάνιση της κόντρα στους Ούγγρους, έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, ωστόσο δε θα παρουσιαστεί αδιάφορη κόντρα στους Ίβηρες και θα αναζητήσει τη νίκη, για να έχει πιο εύκολη αποστολή στους “16” (αν τερματίσει 2η θα παίξει με Αγγλία στο “Γουέμπλεϊ”, αν τερματίσει 3η θέση θα παίξει με Βέλγιο ή Ολλανδία). 

Οι επιθέσεις των δύο ομάδων ξεχειλίζουν από ποιότητα, από ένα γκολ μπορούν να πετύχουν, θα κρατήσουμε το καλοπληρωμένο Goal/Goal σε απόδοση 2.00 στα Προγνωστικά Euro. Πιθανά σκορ το 1-1 (6.20), 1-2 υπέρ των Γάλλων (9.50), για anytime scorer ο φορμαρισμένος Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει στο 3.05. Από την πλευρά της Γαλλίας, ο πιο απειλητικός ποδοσφαιριστής στα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήταν ο Εμπαπέ και το 3.30 του 22χρονου επιθετικού έχει καλές πιθανότητες. 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

19:00 Σουηδία – Πολωνία | 2 DNB (1.90 @winmasters)

22:00 Πορτογαλία – Γαλλία | Goal/Goal (2.00 @betshop)