Καλησπέρα friends! Χθες τα πήγαμε καλά, αφού είχαμε ρεπό, ενώ προχθές κλείσαμε με 1/2. Συνεχίζουμε!

Δίνουμε σημεία και στο discord, που προκύπτουν είτε κατά τη διάρκεια της μέρας, είτε λόγω ξαφνικών απουσιών, καθώς και live.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ

[04:00] ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ

Οι Suns, προχθές, έκαναν το 1 – 0, κερδίζοντας στην έδρα τους τους Clippers (114 – 120), με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Booker, όπου πραγματοποίησε το πρώτο triple double της καριέρας του (40 πόντους, 13 ριμπάουντ και 11 ασίστ). Για τους Suns παραμένει εκτός ο Paul, ενώ για τους Clippers ο Leonard.

Έχω δώσει ένα σημείο από χθες στο discord, ενώ θα δώσω και άλλα αργότερα. Για την ώρα, εδώ στο σάιτ θα ανεβάσω δύο. Πάμε να δούμε ένα-ένα χωριστά.

Ο Ayton κάνει πολύ καλά playoffs, μετρώντας 15.5 πόντους και 10.5 ριμπάουντ ανά αγώνα. Οι Clippers ενδεχομένως να συνεχίσουν το small ball, αλλά ακόμα και να μην το συνεχίσουν (και παίξουν με Zubac και Cousins), ο Ayton θα παίξει σταθερά 35+ λεπτά. Βρίσκω πολύ ψηλά την απόδοση, οπότε θα πάω με Ayton double double σε απόδοση 1.87 στη stoiximan

Προχθές πήραμε το under στις τάπες και πληρωθήκαμε. Βέβαια ήταν 9.5 τότε το όριο, αλλά και πάλι θεωρώ πως παίζεται εύκολα. Οι δύο ομάδες είναι στις πέντε χειρότερες ομάδες στις τάπες, ενώ είναι στις 5 καλύτερες στο παθητικό ταπών. Θα πάω λοιπόν με Under 8.5 τάπες (αθροιστικά) σε απόδοση 1.75 στη stoiximan

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ