Καλησπέρα friends! Χθες ήταν άλλη μία καλή μέρα, αφού κλείσαμε πάλι στα συν. Εδώ στο σάιτ κάναμε 3/4, ενώ στο discord 8/13, έχοντας 3 δοκάρια.

Δίνουμε σημεία και στο discord, που προκύπτουν είτε κατά τη διάρκεια της μέρας, είτε λόγω ξαφνικών απουσιών, καθώς και live.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ

[22:30] ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ

Οι Suns “σκούπισαν” τους Nuggets, με 4 – 0, έχοντας την καλύτερη επίθεση στα ημιτελικά, με 121.5 πόντους ανά αγώνα. Κορυφαίος για τους Suns, ο Paul, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ και πρώτος πασέρ, με 25.5 πόντους και 10.3 ασίστ ανά αγώνα. Απόψε για τους Suns, παραμένει εκτός ο Paul.

Οι Clippers πέρασαν από τους Jazz, με 4 – 2, κάνοντας άλλη μία ανατροπή στα φετινά playoffs, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στα ημιτελικά, με 120 πόντους ανά αγώνα. Κορυφαίος για τους Clippers, ο George, ο οποίος βγήκε μπροστά μετά τον τραυματισμό του Leonard, μετρώντας 29 πόντους, 9.5 ριμπάουντ και 5 ασίστ ανά αγώνα. Απόψε για τους Clippers, παραμένει εκτός ο Leonard.

Ένα σημείο θα δώσω εδώ, τα υπόλοιπα στο discord.

Οι δύο ομάδες είναι στις 5 χειρότερες ομάδες στη λίγκα στις τάπες, κάνοντας αθροιστικά 8.3 ανά αγώνα. Απόψε θα λείπει και ο Leonard, όπου με την απουσία του, ο αριθμός αυτός πέφτει κατά μία περίπου μονάδα. Στα τρία μεταξύ τους ματς, στην κανονική διάρκεια, μέτρησαν μόλις 5.3 τάπες αθροιστικά, δικαιώνοντας τα στατιστικά που έχω. Θα πάω λοιπόν με Under 9.5 τάπες (αθροιστικά) με απόδοση 1.80 στη stoiximan

[03:00] ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΙΞΕΡΣ – ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ

Οι 76ers, προχθές, έκαναν το 3 – 3, κερδίζοντας τους Hawks (104 – 99), με πρωταγωνιστές τους Embiid (22 πόντους και 13 ριμπάουντ), Harris (24 πόντους και 5 ριμπάουντ) και Curry (24 πόντους). Για τους 76ers παραμένει εκτός ο Green, ενώ για τους Hawks ο Reddish. Αμφίβολοι κλασσικά οι Embiid και Young, ενώ σε αυτή τη λίστα προστέθηκε και ο Bogdanovic.

Ένα σημείο θα δώσω και σ’αυτό το ματς, η συνέχεια στο discord.

Οι 76ers, στην πλειοψηφία των ματς της σειράς αυτής, μπαίνουν δυνατά στο ματς, παίρνοντας μία καλή διαφορά ως το ημίχρονο. Μετά τη χάνει αυτή τη διαφορά, κυρίως λόγω των φάουλ που κάνουν οι Hawks στον Simmons, αφού είναι τρομερά άστοχος από τις βολές. Στα 5 από τα 6 ματς, που προηγήθηκαν στη σειρά, το αποτέλεσμα ημιχρόνου ήταν 76ers. Θα τους εμπιστευτώ και απόψε, οπότε θα πάω με 76ers -3.5 ημιχρόνου σε απόδοση 1.86 στην Pamestoixima.gr

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ