Προγνωστικά Β’ Βραζιλίας: Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται η δράση στη 18η αγωνιστική της Serie B στη Βραζιλία. Η Ρεγκάτας υποδέχεται την Μπραζίλ, ενώ η Ναούτικο φιλοξενεί την Τούπι.

Κλαμπ ντε Ρεγκάτας – Μπραζίλ ντε Πελότας (30/07/16, 01:15): Αήττητη πέντε αγωνιστικές είναι η Ρεγκάτας (4-1-0), η οποία προέρχεται από δύο νίκες στην έδρας της και παραμένει στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο. Από την άλλη πλευρά η Μπραζίλ ντε Πελότας αγνοεί το «τρίποντο» στις τρεις πρόσφατες αναμετρήσεις της (0-2-1), στη μέση του βαθμολογικού πίνακα στο +7 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Τραγική εκτός η Μπραζίλ, μοναδική ευκαιρία για τη Ρεγκάτας να αυξήσει τη διαφορά από την πέμπτη θέση.

Προγνωστικό: 1 (1.67 @ Stoiximan)

Ναούτικο – Τούπι (30/07/16, 03:30): Επέστρεψε στις επιτυχίες η Ναούτικο, η οποία προερχόταν από τρεις σερί ήττες και αύξησε τη διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις στους επτά βαθμούς. Από την άλλη πλευρά η Τούπι τρέχει ρεκόρ 2-1-3 στις πρόσφατες εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα, ούσα εντός ζώνης υποβιβασμού, στο -4 από τη σωτηρία. Άλλη ομάδα στην έδρα της η Ναούτικο.

Προγνωστικό: 1 (1.41 @ Goalbet)