poland prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Ματσάρα χθες στη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα”, επιβεβαιώθηκε το καλοπληρωμένο αμφίσκορο στο Ολλανδία – Ουκρανία (3-2), με τους “οράνιε” να κερδίζουν 2-0, τους Ουκρανούς να απαντούν με γκολάρες σε 2-2 και τον μπακ Ντάμφρις να δίνει τη λύση στην ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ στο φινάλε της συνάντησης. Στο άλλο ματς, η Αγγλία δεν πάτησε… γκάζι, κέρδισε οριακά με 1-0 την Κροατία και δεν μας πλήρωσε το combo 1 & Over 1.5 στα προγνωστικά στοιχήματος

Το ενδιαφέρον, φυσικά, παραμένει σε υψηλά επίπεδα στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, δεσπόζουν οι αναμετρήσεις του Euro, με δύο εξ αυτών αποφάσισα να ασχοληθώ. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά παρακάτω. 

Σκωτία – Τσεχία Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά στοιχήματος με το παιχνίδι στο “Χάμπντεν Παρκ” με τη Σκωτία να υποδέχεται την Τσεχία. Όποια ομάδα πάρει τη νίκη, θα αποκτήσει και σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, ειδικά μετά την ήττα της Κροατίας από την Αγγλία (1-0). Μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, η Σκωτία γύρισε χθες από οριακό αουτσάιντερ σε φαβορί, έχει το πλεονέκτημα ό,τι αγωνίζεται στην έδρα της, παίζει με αυτοπεποίθηση και “διψά” για μια καλή πορεία στην επιστροφή της σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης (επιστρέφει μετά από 23 χρόνια, τελευταία συμμετοχή το Παγκόσμιο Κύπελλο 1998). Από την άλλη, η Τσεχία είναι πιο έμπειρη και πιο “μπαρουτοκαπνισμένη” σε τέτοιες διοργανώσεις, ωστόσο δεν μπαίνει με τον καλύτερο τρόπο στο τουρνουά και στα τελευταία της παιχνίδια είχε περισσότερο προβληματική εικόνα. Θα εμπιστευτώ την έδρα και θα ποντάρω στον 1 DNB σε απόδοση 1.90 στα Προγνωστικά Euro. Από εκεί και πέρα, πιθανά σκορ το 1-0, 1-1, 2-1. Για αυτούς που ρισκάρουν περισσότερο, πληρώνει καλά το Χ/1, στο 5.75 στην ίδια πλατφόρμα, καθώς δύσκολα οι δύο ομάδες θα πάρουν ρίσκα από νωρίς.

Πολωνία – Σλοβακία Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με το παιχνίδι στην Αγία Πετρούπολη ανάμεσα στην Πολωνία και τη Σλοβακία. Η Πολωνία ξεκινάει με φιλοδοξίες τον όμιλο, ψάχνει τη διάκριση στο τουρνουά και διαθέτει στις τάξεις τον φοβερό και τρομερό Λεβαντόφσκι. Ορθά, λοιπόν, οι bookmakers την προσφέρουν φαβορί για τη νίκη. Κομβικό το ματς με τη Σλοβακία, σε περίπτωση νίκης και ήττας της Σουηδίας απ’ την Ισπανία θα κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα νοκ άουτ. Η Σλοβακία, από την άλλη, είναι το αουτσάιντερ του ομίλου, αρκετοί ποδοσφαιριστές της αγωνίζονται σε κορυφαίο επίπεδο, ωστόσο η αλήθεια είναι δεν βρίσκεται στο επίπεδο των Πολωνών και περιμένουμε στο πρώτο ματς στην Αγία Πετρούπολη να συναντήσει προβλήματα από την ομάδα του Πάουλο Σόουζα. Επιλέγω άσσο σε απόδοση 1.82 στην Stoiximan. Πιθανά σκορ το 1-0, 2-0, 2-1, καλές πιθανότητες για anytime scorer ο Λεβαντόφσκι, πληρώνει 1.95 στην ίδια στοιχηματική πλατφόρμα και μπορεί εύκολα να αποτελέσει επιλογή.

*Κρατήστε ό,τι σας αρέσει, τα λέμε ξανά αύριο το πρωί. 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

16:00 Σκωτία – Τσεχία | 1 DNB (1.90 @winmasters)

19:00 Πολωνία – Σλοβακία | 1 (1.82 @stoiximan)