souidia prognostika

Με το χθεσινό fun bet θα ξεκινήσω, θέλω να πιστεύω ότι κανένας δε μετάνιωσε τη στήριξη, αν την έδωσε, και στοιχηματικά στο Στέφανο Τσιτσιπά, σε έναν επικό τελικό ο Έλληνας πρωταθλητής έπαιξε το καλύτερο τένις της καριέρας του, απλά έπεσε σε..τοίχο, τέτοιος μοιάζει πολλές φορές ο μεγάλος Νόλε! Στα ποδοσφαιρικά, δε μας έκαναν τη…χάρη του GG οι Κροάτες στο παιχνίδι με τους Άγγλους, όχι ότι τα “Τρία Λιοντάρια” μας έβγαλαν τα μάτια αλλά σκόραραν τουλάχιστον, θα μπορούσαν και οι παίκτες του Ντάλιτς αλλά δεν…Ακριβώς όπως το περιμέναμε στα Προγνωστικά Euro 2020 κύλησε το βραδινό Ολλανδία – Ουκρανία, παρά το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου αρκούσε μια…σπίθα για να ανάψει η φωτιά, πολύ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο το over 2.5, πρόλαβε να φτάσει στα πέντε γκολ με το 3-2 των Ολλανδών το παιχνίδι!

Σκωτία – Τσεχία Προγνωστικά

Από το Χάμπτεν Παρκ της Γλασκώβης παίρνουμε σήμερα…εκκίνηση, με 12.000 φιλάθλους στις εξέδρες η Σκωτία περιμένει την Τσεχία σε παιχνίδι για τον 4ο όμιλο που συμπληρώνεται από Αγγλία και Κροατία! 26 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία παρουσία της Σκωτίας σε EURO, ολόκληρη η χώρα ζει και αναπνέει για τη διοργάνωση, ακόμη και ο ίδιος ο εκλέκτορας Στιβ Κλαρκ “ευχήθηκε” στις δηλώσεις του να διαχειριστεί όσο το δυνατόν  καλύτερα σε συναισθηματικό επίπεδο την κατάσταση! Τα προβλήματα της αποστολής με τον covid 19, το…κακό άρχισε με τον Φλεκ, συνολικά επτά ποδοσφαιριστές είχαν τεθεί σε απομόνωση, ξεπεράστηκαν, μόνο ο ίδιος ο Φλεκ που ταλαιπωρήθηκε αρκετά θα μείνει πιθανότατα εκτός, με τριάδα στην άμυνα και Τίρνεϊ με Ρόμπερτσον παρέα στην 11αδα η επικρατέστερη εκδοχή! Οι Σκωτσέζοι δεν έχουν και πολύ μεγάλη σχέση με το…ποδοσφαιρικό τους στερεότυπο, παίκτες όπως οι Μακ Τόμινεϊ, Μακ Γκιν, Ντάικς και Άνταμς, πέρα από τους δύο της αριστερής πτέρυφας, δίνουν στοιχεία που έλειπαν χρόνια, ίσως γι’αυτό να έλειπε και η ομάδα από τις μεγάλες διοργανώσεις!

Στην αντίπερα όχθη η Τσεχία δείχνει ομάδα με μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοσή της, ένα μήνα μετά από την επιτυχία της ισοπαλίας 1-1 με το Βέλγιο στα προκριματικά του Μουντιάλ έγινε έρμαιο στις διαθέσεις της Ιταλίας, βαριά φιλική ήττα με 4-0 στο Ολίμπικο! Ο Σιλχάβι δεν έχει πλέον στη διάθεσή του τον Παβλένκα, τέθηκε εκτός αποστολής, πάει με Βάτσλικ βασικό τερματοφύλακα, με βάση τις ισορροπίες στον όμιλο η Τσεχία προφανώς “σημαδεύει” το σημερινό παιχνίδι, την περιμένω απαιτητική, Σούτσεκ, από τη δεύτερη γραμμή, Νταρίντα και Γιάνκτο φαντάζουν οι πιο επικίνδυνοι για τον αντίπαλο, το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στην ανασταλτική λειτουργία,1.2 γκολ ανα ματς δέχονται στα 10 τελευταία τους οι Τσέχοι! Με το line χαμηλά πηγαίνω σε επιλογή…σκοραρίσματος, περιμένω τους Σκωτσέζους με εξαιρετική διάθεση να…ζήσουν τις στιγμές, έχουν και μια σχετική ποιότητα, προβληματική στα μετόπισθεν αλλά μπορεί να…ενοχλήσει μπροστά η Τσεχία, επιλέγω over 2.00 ασιατικό, στο 1.95 η απόδοση! 

Ισπανία – Σουηδία Προγνωστικά

Eπόμενη στάση Σεβίλλη, στο Λα Καρτούχα οι Ισπανοί κοντράρονται με τη Σουηδία, Πολωνία και Σλοβακία επίσης στον 5ο όμιλο, θα έχουν παίξει μεταξύ τους νωρίτερα! Γεμάτη προβλήματα και…ζητήματα η προετοιμασία της “Φούρια Ρόχα”, δριμύτατη κριτική στο Λουίς Ενρίκε για τις επιλογές του στην αποστολή, πρώτη φορά στην ιστορία χωρίς παίκτη της Ρεάλ, προσβλήθηκε από κορωνοϊό και βγήκε από την αποστολή ο Μπουσκέτς, στο προγραμματισμένο φιλικό με τη Λιθουανία, “πρόβα τζενεράλε” θεωρητικά, αγωνίστηκε η U21! Δεν έχει και πολύ μεγάλο νόημα να μπούμε σε συζήτηση 11αδας, με το Λουίς Ενρίκε κανείς, ίσως ούτε καν ο ίδιος, δεν ξέρει, αυτό που μοιάζει δεδομένο είναι το ότι σε καμία περίπτωση οι Ισπανοί δεν έχουν το ταλέντο, την ποιότητα, τη στόφα και το…ποδόσφαιρο προηγούμενων ετών! Μοιάζουν να μην έχουν και ηγετικές φυσιογνωμίες στην ομάδα, τελευταίος που υπηρετούσε, και με πολύ μεγάλη επιτυχία, αυτό το ρόλο ο Σέρχιο Ράμος που χτυπημένος από τους τραυματισμούς έμεινε εκτός!

Από την πλευρά τους οι Σουηδοί δεν έχουν μεν τον Ιμπραχίμοβιτς στο τουρνουά, επέστρεψε και χτύπησε, έχουν όμως μια πολύ στιβαρή, σοβαρή και συγκροτημένη ομάδα, πολύ πιο…τακτοποιημένη από τον αντίπαλο, με το γνωστό, συντηρητικό τους παιχνίδι αναμένονται, θυμηθείτε τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Ίβηρες κόντρα στις κλειστές άμυνες Ελλάδας(1-1) και Γεωργίας(2-1 στο 90+5)! Στο επιθετικό κομμάτι Ίσακ, Κουάισον και Μπεργκ, οι δύο από τους τρεις θα αγωνιστούν, με την υποστήριξη των Φόρσμπεργκ, Λάρσον και Έκνταλ μπορούν να προβληματίσουν, σε σποραδικές έστω περιπτώσεις, την ισπανική άμυνα, μου μοιάζει πολύ πιο ισχυρό φαβορί, στοιχηματικά, απ΄ό,τι θα έπρεπε η ουσιαστικά και τυπικά γηπεδούχος! Καλύπτοντας εν μέρει ακόμη και νίκη των Ισπανών με ένα γκολ διαφορά επιλέγω Σουηδία +1.25 ασιατικό, στο 2.10 η απόδοση!

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 ΣΚΩΤΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ / OVER 2.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 1.95

22:00 ΙΣΠΑΝΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ / ΣΟΥΗΔΙΑ +1.25 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.10