dania-finlandia

Καλημέρα φίλοι του Bethome και όντως είναι καλή μέρα. Η εικόνα του Έρικσεν να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο συγκλόνισε όλο τον κόσμο, είτε ασχολείται κάποιος με το ποδόσφαιρο είτε όχι. Από τη στιγμή που ο παίκτης βρέθηκε στο έδαφος, τα δευτερόλεπτα περνούσαν αργά, βασανιστικά. Ο χρόνος σταμάτησε. Πάγωσε. Όπως συνέβη με όλους όσους παρακολουθούσαν το παιχνίδι.

Το μυαλό όλων πήγε στο κακό. Και πώς να μην πάει. Όταν βλέπεις τους παίκτες να κλαίνε και να κάνουν την καρδιά τους πέτρα για να δημιουργήσουν ασπίδα προστασίας στον συμπαίκτη τους, τους γιατρούς να δίνουν μάχη, την γυναίκα του ποδοσφαιριστή να έχει μπει στο γήπεδο και να κλαίει, δεν μπορούσες να σκεφτείς τίποτα άλλο.

Εν τέλει, όλα δείχνουν ότι ο παίκτης της Ίντερ ξεπέρασε τον κίνδυνο και το 43ο λεπτό του αγώνα ΔανίαΦιλανδία θα περάσει στην ιστορία, ως το πιο εφιαλτικό λεπτό στην ιστορία των Euro. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν έπρεπε να συνεχιστεί το παιχνίδι, έστω και αν αυτό αποτελούσε επιθυμία τόσο των ποδοσφαιριστών, όσο και του Έρικσεν, ο οποίος να μίλησε με τους συμπαίκτες του από το νοσοκομείο.

Όπως προανέφερα είναι όντως καλή η σημερινή μέρα και προχωράμε κανονικά στη δουλειά μας, που δεν είναι άλλη από το να βρούμε τον δρόμο προς το ταμείο. Κάτι που δεν συνέβη χθες, μιας και μόνο ο Λουκάκου δικαίωσε τη στήλη. Στο παιχνίδι της Ελβετίας με την Ουαλία, ο κουβάς πήγε σύννεφο, μιας και το φαβορί δεν κέρδισε, ενώ η επιλογή του Σεφέροβιτς για anytime scorer δεν βγήκε, γιατί ο επιθετικός της Μπενφίκα έγινε… Τόργκελε. Τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο σηκώθηκα από τον καναπέ και ειδικά την τρίτη, δεν πίστευα τι έχασε ο συγκεκριμένος επιθετικός. Δεν μας ήθελε…

Στο ΔανίαΦιλανδία, εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι δεν χρειάζεται ανάλυση, Το 0-1 μας κατέστρεψε, γιατί χάσαμε και ειδικό στοίχημα, μιας και θεωρούσα ότι οι Φιλανδοί θα χάσουν όλα τα ματς. Και η εικόνα του ματς μέχρι το τραγικό 43ο λεπτό, ήταν παιχνίδι για εύκολο «άσο». Από ευκαιρίες οι Δανοί άλλο τίποτα και θα μπορούσαν να είχαν γυρίσει το ματς, αν ευστοχούσαν στο πέναλτι στο 73ο λεπτό…

Στο βραδινό ματς, ο Λουκάκου μας δικαίωσε, το Βέλγιο κέρδισε, αλλά οι Ρώσοι δεν έβαλαν ένα γκολ για να βγει το 4,20 της νίκης των Βέλγων, σε συνδυασμό με g/g. Πάμε στα σημερινά Προγνωστικά Euro.

Προγνωστικά στοιχήματος Αγγλία – Κροατία

Δεν είναι και λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι οι Άγγλοι έχουν πιθανότητες να σηκώσουν την κούπα. Προσωπικά θα ήθελα να τα καταφέρουν κάποια στιγμή, αλλά δεν τους έχω εμπιστοσύνη. Πάντα κάτι συμβαίνει και χύνουν την καρδάρα με το γάλα. Στην πρεμιέρα τους, στο Γουέμπλεϊ, αντιμετωπίζουν τους Κροάτες, οι οποίοι στο τελευταίο τους φιλικό απογοήτευσαν Και δεν ήταν η ήττα από το Βέλγιο, αλλά η εικόνα τους. Δημιούργησαν μία μόλις ευκαιρία και αυτή στο 91ο λεπτό…

Τον «άσο» σε αποδόσεις λίγο μεγαλύτερες από 1,50 δεν πρόκειται να τον αγγίξω. Μακάρι να έρθει για να «πληρωθούν» όσοι τον έχουν επιλέξει, αλλά για μένα είναι μικρή απόδοση. Θα προτιμήσω το 2-3 γκολ στο 1,95 και για anytime scorer θα πάω στον Φόντεν της Σίτι, που έχει πραγματοποιήσει φέτος εξαιρετική χρονιά και είναι παίκτης που το έχει το γκολ…

Για τους λάτρεις των καρτών, ο Ιταλός ρέφερι Ορσάτο είναι καρτάκιας και το over 3,5 στο 1,75 έχει αξία…

Προγνωστικά στοιχήματος Αυστρία – Β. Μακεδονία

Το απογευματινό παιχνίδι, ίσως είναι και το πλέον αντιεμπορικό της διοργάνωσης. Αυτό βέβαια δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Φαβορί οι εταιρείες δίνουν τους Αυστριακούς, αλλά μόνο σε καλή κατάσταση δεν βρίσκονται. Στα έξι τελευταία τους παιχνίδια έχουν κερδίσει μία φορά και σε αυτή δεν σκότωσαν κανένα θηρίο, αλλά τα Νησιά Φερόε. Δεν τους πιστεύω, θα τους κοντράρω. Αφήστε που οι τυπικά φιλοξενούμενοι, διαθέτουν ομάδα για κηδεία, όπως δηλαδή έκαναν τον περασμένο Μάρτιο, που κέρδισαν εκτός έδρας του Γερμανούς. Το Χ2 (διπλή ευκαιρία) στο 2,10 έχει τύχη.

Προγνωστικά στοιχήματος Ολλανδία – Ουκρανία

Τους Ολλανδούς τους παρακολούθησα τόσο στο φιλικό με την Γεωργία, όσο και σε αυτό με την Σκωτία. Ο Ντεπάι είναι ο παίκτης κλειδί, ο οποίος κάνει τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν τίθεται θέμα, ότι θα τον τιμήσω για να σκοράρει, κάποια στιγμή μέσα στο ματς. Αυτό που παρατήρησα στα δύο φιλικά της Ολλανδίας, είναι ότι τρώνε εύκολα φάσεις. Κόντρα στην Σκωτία το πλήρωσαν και δέχθηκαν δύο γκολ, κόντρα στη Γεωργία αυτί δεν συνέβη, προφανώς λόγω ανικανότητας των φιλοξενούμενων. Οι γεωργιανοί έβγαλαν τρεις τουλάχιστον πολύ καλές ευκαιρίες και δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη εάν το κάνουν και σήμερα οι Ουκρανοί. Μία ομάδα που έχει σκοράρει και στα έξι τελευταία της ματς.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, το g/g σε απόδοση 2,00 θα το τιμήσω.

Προγνωστικά στοιχήματος

16:00 | ΑΓΓΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ | 2-3  γκολ @ 1,95 — Stoiximan

16:00 | ΑΓΓΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ | anytime scorer Φόντεν @ 3,80 — Bwin

19:00 | ΑΥΣΤΡΙΑ – Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  |  Χ2 @  2,10 — Stoiximan

22:00 | ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ | goal/goal @ 2,00 —Bwin

22:00 | ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ | Anytime scorer Ντεπάι @ 2,40 — Stoiximan