finland

Καλημέρα φίλοι του Bethome.gr. Μια ανάσα βρισκόμαστε πλέον από την έναρξη του Euro. Η στήλη συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, δηλαδή να σας προτείνει ειδικά προγνωστικά στοιχήματος και εσείς θα κάνετε τις επιλογές σας. Αν συμφωνείτε με το σκεπτικό μου, αν σας κάνει κλικ κάποια απόδοση, τότε φυσικά και θα ακολουθήσετε.

Συνέχεια σήμερα με δεύτερο όμιλο. Θα κάνει σεφτέ η Φινλανδία; Θα μαζέψει βαθμούς; Θα κάνει κηδείες; Ειλικρινά δε το νομίζω. Σε όμιλο με Βέλγους, Δανούς και Ρώσους, δύσκολα θα μπορέσει να κάνει αισθητή την παρουσία της. Δεν είναι δα τυχαίο, ότι ο αποκλεισμός της από την φάση των ομίλων πληρώνει 1,30! Και στα τρία ματς είναι αουτσάιντερ και επειδή εγώ δεν αγγίζω τέτοιου είδους αποδόσεις, νομίζω ότι να μην μαζέψει πόντο, αξίζει το ρίσκο. Γιατί το 1,30 σε αυτή την περίπτωση, ανεβαίνει στο 3,00.

Άλλωστε μιλάμε για μια ομάδα που στα έξι τελευταία της παιχνίδια δεν έχει κερδίσει, στο τελευταίο φιλικό απογοήτευσε, καθώς έχασε μέσα στο Ελσίνκι 1-0 από την Εσθονία. Στο αμέσως προηγούμενο, γνώρισε εύκολα την ήττα από τους Σουηδούς. Οπότε λοιπόν, η στήλη ελπίζει η Φιλανδία να μην μαζέψει ούτε έναν βαθμό.

Στον 5ο όμιλο (Ισπανία, Πολωνία, Σουηδία και Σλοβακία), τώρα η πρώτη τριάδα φαντάζει σίγουρη. Δεν θα πάω σε τρικάστ (δηλαδή να βρούμε την σωστή σειρά της τριάδας), γιατί προέκυψε πρόβλημα με covid στην Ισπανία και δεν ξέρω πόσο θα την επηρεάσει. Να μείνουν εκτός οι Ισπανοί, θα αποτελέσει έκπληξη τεραστίων διαστάσεων. Τους Σουηδούς τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση, ενώ οι Πολωνοί διαθέτουν τον Λεβαντόφκσι…

Τί απέμεινε; Η Σλοβακία. Δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν δείχνει ότι μπορεί να μπει στην τριάδα. Μετρούν μία νίκη στα έξι τελευταία ματς, με τέσσερις ισοπαλίες βέβαια και γενικά δεν πείθουν με την εικόνα τους. Το να τερματίσουν στην πρώτη τριάδα του ομίλου, ανεξαρτήτως σειράς, οι Ισπανοί, οι Σουηδοί και οι Πολωνοί, «πληρώνει» 1,87. Δεν το λες και άσχημο…

Στον όμιλο του θανάτου, τον 6ο, ένας τραυματισμός, αλλάζει τα δεδομένα. Όχι τόσο του ομίλου, αλλά όσον αφορά τον πρώτο σκόρερ της Γαλλίας στο τουρνουά. Ο Μπενζεμά στο τελευταίο φιλικό με την Βουλγαρία χτύπησε στο γόνατο και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέγεθος του τραυματισμού. Εάν ο Μπενζεμά χάσει το τουρνουά ή κάποια παιχνίδια, τότε αυτομάτως δύο είναι οι επιλογές που έχουμε.

Το φαβορί είναι ο Εμπαπέ και το αουτσάιντερ ο Γκριεζμάν. Ο πρώτος πληρώνει 2,60 και ο δεύτερος 6.50. Επειδή στη μάχη του στοιχήματος στόχος είναι το κέρδος, αν κάποιος ποντάρει και στους δύο, κέρδος θα βγάλει. Μικρότερο φυσικά στον Εμπαπέ, μεγαλύτερο στον Γκριεζμάν. Για παράδειγμα (και προς Θεού δεν σας υποδεικνύω να ποντάρετε αυτά τα χρήματα), εάν κάποιος ποντάρει 100 ευρώ στο φαβορί και 40 στο αουτσάιντερ, θα βγάλει κέρδος 120 ευρώ όποιος εκ των δύο βγει πρώτος σκόρερ των «τρικολόρ» στο τουρνουά. Τώρα εάν εμφανιστεί άλλος παίκτης, παίξαμε και χάσαμε. Αλλά αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Είναι αυτονόητο, ότι την συγκεκριμένη επιλογή θα την περιμένουμε λίγο, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με τον Μπενζεμά.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ EURO 21

Πρώτος σκόρερ διοργάνωσης: Ιμόμπιλε 21,00 @ Bwin

Κορυφαίος σκόρερ Ολλανδίας: Ντεπάι 3,25 @ Bwin

Κατάταξη Β’ ομίλου: 1. Βέλγιο/2. Δανία   3,15 @ Stoiximan

Πρώτος σκόρερ Τουρκίας: Γιλμάζ 2,90 @ Bwin

Πρώτη δυάδα Α’ ομίλου:  Ιταλία &Τουρκία 2,75 @ Stoiximan

Τελευταίος 3ου Ομίλου: Αυστρία 6,50 @ Stoiximan

Φινλανδία – Να χάσει όλα τα ματς του ομίλου: 3,00 @ Stoiximan

Να τερματίσουν στην πρώτη τριάδα (Ισπανία, Πολωνία και Σουηδία): 1,87 @ Stoiximan