Γιλμάζ εθνική Τουρκίας

Καλημέρα φίλοι μου. Σβήσαμε μία μέρα και η Παρασκευή πλησιάζει. Η πρεμιέρα του Euro, ειλικρινά είναι το μόνο που ενδιαφέρει τη στήλη, έστω και ρίχνει κλέφτες ματιές στο «διπλό» της Ουρουγουάης. Άσχετο, αλλά ήθελα να σας το τονίσω.

Προγνωστικά Euro

Θα συνεχίσω με τα ειδικά στοιχήματα στα προγνωστικά στοιχήματος, στα οποία μπορεί να βρούμε στηρίγματα και να μας οδηγήσουν στο ταμείο. Έχουμε και λέμε. Χθες σας έγραψα για τον Ντεμπάι, τον οποίο θεωρώ ότι θα είναι ο πρώτος σκόρερ της Ολλανδίας, τώρα θα ασχοληθούμε με έναν άλλον επιθετικό.

Τον τύπο που από το πουθενά πήρε από το χέρι την Λιλ και την οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου, αφήνοντας δεύτερη την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο λόγος για τον 35χρονο Μπουράκ Γιλμάζ, ο οποίος έκλεισε τη σεζόν με 16 γκολ και έξι ασίστ.

Η ψυχολογία του είναι στα ύψη και φυσικά θα προσπαθήσει να οδηγήσει τους Τούρκους στην επόμενη φάση. Δεν πρόκειται να μου προκαλέσει καμία έκπληξη εάν ο Γιλμάζ βγει πρώτος σκόρερ των Τούρκων. Δεν είναι δα τυχαίο ότι οι στοιχηματικές τον δίνουν φαβορί. Πάντως, το 2,90 δεν είναι και άσχημο…    

Μιας και έχουμε… ξετινάξει τον συγκεκριμένο όμιλο, νομίζω ότι το να τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις Ιταλία και Τουρκία ανεξαρτήτως σειράς, έχει μεγάλη τύχη. Και το 2,75 είναι συμπαθητικό.

Στον 3ο όμιλο το μεγάλο φαβορί είναι η Ολλανδία και για την άλλη θέση (ή τις άλλες, αν προκύψει καλύτερος 3ος) θα παλέψουν Ουκρανοί, Αυστριακοί με αουτσάιντερ την Β. Μακεδονία.  Στους Αυστριακούς δεν έχω την παραμικρή εμπιστοσύνη. Στα δύο φιλικά που έδωσαν απογοήτευσαν. Στο τελευταίο έμειναν στο 0-0 με τους Σλοβάκους και στο πρώτο ηττήθηκαν 1-0 από τους Άγγλους. Στο συγκεκριμένο ματς, για να είμαστε δίκαιοι είχαν ένα καλό εικοσάλεπτο και τρεις ευκαιρίες. Εάν δείτε τα τελευταία τους ματς, δεν έχουν κάνει και κάποια μεγάλη νίκη και γενικά δεν τους βλέπω να προχωρούν. Στην πρεμιέρα τους στο Euro θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον τους στην διοργάνωση, καθώς αναμετρούν τις δυνάμεις τους με το θεωρητικό αουτσάιντερ του ομίλου, την Βόρεια Μακεδονία. Μια ομάδα που δεν νομίζω ότι θα γίνει σάκος του μποξ. Στα τελευταία της ματς, ήρθε ισοπαλία με την Σλοβενία (ισοφαρίστηκε στα χασομέρια) και κέρδισε εύκολά (4-0) το Καζακστάν. Τέλη Μαρτίου, που ήταν το τελευταίο τους επίσημο παιχνίδι, έριξαν την βόμβα κερδίζοντας εκτός έδρας την Γερμανία!

Το να προκριθούν στην επόμενη φάση δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά δεν είναι και αδύνατο. Από το 3,30 που δίνει η πρόκρισή τους, θα προτιμήσω το 6,50. Τι είναι αυτή η απόδοσή; Θεωρώ ότι θα προσπεράσουν τους Αυστριακούς, οπότε αυτοί θα  μείνουν στην τελευταία θέση, κάτι που πληρώνει 6.50…

Όπως σας έχω γράψει, μέχρι την έναρξη του Euro θα σας προτείνω αρκετά ειδικά στοιχήματα και εσείς θα κάνετε τις επιλογές σας….

Ειδικά Στοιχήματα Euro 2020

Πρώτος σκόρερ διοργάνωσης: Ιμόμπιλε @ 21,00 Bwin

Κορυφαίος σκόρερ Ολλανδίας: Ντεμπάι @ 3,25 Bwin

Κατάταξη Β’ ομίλου: 1. Βέλγιο/2. Δανία @ 3,15 Stoiximan

Πρώτος σκόρερ Τουρκίας: Γιλμάζ @ 2,90 Bwin

Πρώτη δυάδα Α’ ομίλου:  Ιταλία & Τουρκία @ 2,75 Stoiximan

Τελευταίος 3ου Ομίλου: Αυστρία @ 6,50 Stoiximan