gais prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Επιβεβαιώθηκε το σημείο της στήλης τη χθεσινή ημέρα στα προγνωστικά στοιχήματος, με τα Νησιά Φερόε να επικρατούν εύκολα με 5-1 του Λίχτενσταϊν εντός έδρας επιβεβαιώνοντας το -1 Ασιατικό σε απόδοση 1.91 στην Stoiximan.

Την τιμητική τους έχουν και σήμερα Τρίτη (08/06) οι φιλικές αναμετρήσεις και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Λατινική Αμερική. Αδιάφορο με άφησαν όλα αυτά τα παιχνίδια και η στοιχηματική πρόταση της ημέρας προέρχεται από Σκανδιναβία πλευρά. 

ΓΚΑΪΣ – Λαντσκρόνα Προγνωστικά

Το παιχνίδι που θα με απασχολήσει είναι αυτό στη Β’ Σουηδίας ανάμεσα στην ΓΚΑΪΣ και τη Λαντσκρόνα. Η ΓΚΑΪΣ έβαλε τέλος στο σερί τριών ηττών, έρχεται από μεγάλο διπλό, με νίκη σήμερα θα περάσει στη θέση των μπαράζ ανόδου. Μπορεί να μην πείθει απόλυτα με την εικόνα της, ωστόσο δείχνει να βρίσκει ξανά το δρόμο της και δε θέλει να πάει στράφι το διπλό στο Μπορός επί της Νόρμπι. Από την άλλη, η Λαντσκρόνα είναι ανταγωνιστικό σύνολο, μετράει μια ήττα στην τελευταία οκτάδα αγώνων (3-4-1), δεν πρόκειται να αποτελέσει εύκολο εμπόδιο, αλλά πηγαίνει με σοβαρές απουσίες στο Γκέτεμποργκ και θα εμφανιστεί αποδυναμωμένη από τη μέση και μπροστά. Ευκαιρία των γηπεδούχων να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, θα ποντάρω στον άσσο σε απόδοση 2.30. 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

20:00 ΓΚΑΪΣ – Λαντσκρόνα | 1  (2.30 @winmasters)