belgium prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Επιβεβαιώθηκε χθες η μοναδική επιλογή του σάιτ στα προγνωστικά στοιχήματος. Η Μπράγκε επιβεβαίωσε τον καλοπληρωμένο άσσο κόντρα στην Εσκιλστούνα και έφερε κέρδος για το σπίτι του στοιχήματος. 

Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν διεθνείς φιλικές αναμετρήσεις, αρκετά τα ενδιαφέροντα παιχνίδια, ενώ φουλ δράση υπάρχει και στη Βραζιλία. Ξεχώρισα μια δυάδα, πάμε να τη δούμε αναλυτικά παρακάτω. 

Νορβηγία – Ελλάδα Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά στοιχήματος με το φιλικό στο “Ροσαλέδα” ανάμεσα στη Νορβηγία και την Ελλάδα. Η Νορβηγία νίκησε σε φιλικό πριν λίγες μέρες το Λουξεμβούργο, δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις, ωστόσο διαθέτει ποιότητα στην επιθετική της γραμμή και με μπροστάρη τον Χάλαντ μπορεί να βρει εύκολα δίχτυα κόντρα στην Ελλάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, από την άλλη, κοίταξε στα μάτια το Βέλγιο μεσοβδόμαδα, δείχνει βελτιωμένο πρόσωπο και μπορεί κάλλιστα να κοντράρει στα ίσα και τη Νορβηγία που δεν “τρομάζει” ιδιαίτερα. Από ένα γκολ το έχουν αμφότερες, θα κρατήσω το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Βέλγιο – Κροατία Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με τη δυνατή φιλική αναμέτρηση στις Βρυξέλλες ανάμεσα στο Βέλγιο και την Κροατία. Αυτό είναι το δεύτερο φιλικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες πριν την έναρξη του Euro. Το Βέλγιο δεν ικανοποίησε καθόλου με την εικόνα του στο 1-1 με την Ελλάδα, ενώ και η Κροατία δύο ημέρες νωρίτερα έμεινε στο 1-1 με την Αρμενία. Οι δύο προπονητές θα συνεχίσουν τις δοκιμές, αμφότερες θα αναζητήσουν μια καλή εμφάνιση πριν τις υποχρεώσεις τους στο μεγάλο τουρνουά. Ξεχειλίζουν από ποιότητα σε όλες τις γραμμές, φουλ επιθετικό το Βέλγιο, αλλά και η Κροατία μπορεί να συνεισφέρει εύκολα στο σκοράρισμα. Σε ικανοποιητικές τιμές προσφέρεται το Over 2.5 και στο 1.93 της Stoiximan θα προστεθεί στις επιλογές μου.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

20:00 Νορβηγία – Ελλάδα | Goal/Goal  (2.00 @winmasters)

21:45 Βέλγιο – Κροατία | Over 2.5 (1.93 @stoiximan)